çelik scooterim var 150t5 gayet memnunum servisiylede aram iyi hemde ekonomik...
illa çinli alacaksanız paranız kısıtlıysa gidin bari çinliler içinde gerçekden kalitelileride var artık 15 bini dermiş çinliler var kendilerini ispat edebilienler var arkadaşımda zealsun 150-19 var motor 12 bin km ye geldi en ufak bir sorunu akarı kokarı çıkmadı bir arkadaşımda scooter bisan senatör var ufak çok ufak bir iki problem dışında oda 15 bin kmye geldi en ufak bir sorun çıkarmadı tabiki regal raptorlar varki çinliler iinde bence tam bir avrupa malı kalitesinde bunlara yönel bence bırak mondial çelik yollara bak görürsün her yerde sağı solu kırılmış dökülmüş farı kopmuş koli bandıyla sağı solu tutturulmuş mondialler kaynıyor çeliğinde ondan aşağı kalır yanı yok.
o dediğin doğru üstat ama ben genede katılmıyorum mct yi katmıyorum onlar hakkında pek bir şey duymadım zaten chopper da da fazla plastik aksam yok ama yılların tecrübesi çevremden gördüklerim duyduklarım forumlarda okuduklarıma dayanarak söyleye bilirimki mondial çelik asya v.b gibi markaların gerçekden durup dururken bile parçaları kopa biliyor ben çok forumlarda bu tip şeyler okuduğumu hatırlıyorum zaten yollardada gördüklerim bunları destekliyor bu arada benim yazdıklarım scooterları içindir chopper ları hakkında bir bilgim yok sadece jinlunu bilirim oda eski motorumdu onada artık yorum yapmıyorum tek diyiceğim allah kulunu cehenneme göndericeğine jinluna bindirsin :mrgreen:
Bayii misin abi bütün tarzları yazmışsın 2 markanın da... Reklam falan mı yapıyorsun? Insanın belli bir tarzı olur onları karşılaştırır değil mi?
250 Mct Den Memnun Olduğunu Yazmisiniz.vibrasyon,1.inci Vitesten 2.inci Vitese Geçerken Sorun çikartiyormu?servis Olayi Hakikaten Kötü.çok Büyük Arizasi Olmuyor.ama Can Sikici Ve Servis Parasi Verdiğim Bir Sürü Ariza Oldu..bilgilerini Paylaşirsan Sevinirim.