çelik Motorsikletmi-ugur Mondial Mi?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
sonuçta ikiside çin.çelik her nekadar ben yerliyim desede motorların çoğu çin.Vibrasyon çin motorlarında haddinden fazla çok.tabiiki motorun bütün civataları gevşiyor.yolda giderken patır patır dökülüyor.Açıkcası al birine vur öbürüne

ağzının yandığı çin malı motorun marka ve modelini öğrenebilir miyim? sanırım çok binmişsin. 6 aydır kullanıyorum bahsettiğin abartıda bir sorun yaşamadım inan daha önce kullandığım 1956 model BMW den kat kat az vibrasyon var. ikimizn bahsettiği çin farklı sanırım. :wiinkk: sen bindiğin motorunun sağına soluna bakmazsan doğacak sonuçların faturasını sadece motora çıkarman pek mantıklı olmaz çin de olsa alman da olsa japon da olsa kontrol kontrol
sağlıcakla.

Son düzenleme:
çinli kullanan birisi olarak ne yap et sakın çinli alma diyorum, 2.el japon al ne yaparsan yap çinli sakın alma, keşke benide zamanında uyarsalardıda çinliye hiç bulaşmasaydım, harcadığım parayla cbf150 ye binerdim şimdi sorunsuzca

slm arkadaşlar aranıza yeni katıldım umarım bana yardımcı olursunuz...bikere şunu sölemek lazım diye düşünüyorum kimse çinli jopon hesabı yapmamalı:)herkesin bi imkanı var ve onlarda elindeki parayla en iyisini seçmeye çalışıyo...size bunlara yardımcı olmak düşer (neden size diyorum çünkü bende hiç bişe bilmiyorum bu makineler hakkında:p) ve şunuda bilinki bu sölediklerimi tamamen iyi niyetimle sölüyorum bana darılmayın neyse sizden istediğim şu bende bi tane motor alcam çelik motor wind hunter 150,2.el 1500 ytl daha 53 km de sizce bu makine bu fiyata değermi???bana yardımcı olursunuz umarım

onu bunu bilmem ikiside aynı...çinli elbet sorun çıkartacak başın agriyacak...ben hafta sonu çelik(yuan)100 cup alıcam..çinlisinden:queen:

genç kaptan: hayırlı olsun şimdiden benim sorum için sölüceğin bişeler varmı?ne biliyim işte wind hunter 150 hakkında,servisler hakkında,bide sen nerde oturuyosun onuda yazarmısın?

bnimki mondial tabıykı kalıtelı deil ama ıdare ediyo bana pek sorun yaratmadı su ana kadar.. boyle cınlı motor alacak olsam gene mondıal alırdım herhalde dıyerları nedense bana mondıalden hada uyduruk gıbı gelıo.. gorunum olarak tabi(kullanmadıgım ıcın bılemem baska bısı soyleyemem)..

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
hiçbiri yada benim gibi iskeleti al motoru kendin topla inan çok daha sağlam oluyo seçim sana kalmış kalitede tebi mütiş 140 la kadran devirebiliyorum biliyorum biliyorum km saati yanlış 140 değilde 125 olsun bence scootere göre çok çok güsel oluyo

Hocam ikisinden birisi olacak diyorsan
Bence
Uğur Mondial

birde reklam müziği vardı markanın

Mondial mondial mondial al!?
Mondial mondial mondial al!?
dım dım dım dım dım tıs dım

Gayet net mesaj veriyo, tanıtım değil de dikte gibi sanki :)
Alacaksın! diyo adam, reklam değil emir :D

Moderatör (forrap)
 Bu Konu MT Site Yönetimi Tarafından Kapatılmıştır.
Sebep:  Bu konu uzun süre önce açılmış olup,amacına ulaşmıştır.Mesaj yazmadan önce konunun tarihine bakınız.
 Forum admin ve yöneticileri kurallara uymayan mesajlari degistirme ve silme hakkina sahiplerdir.
 Foruma üye olan herkes forum kurallarını kabul etmiş sayılır.
 Forum Kurallarını okumak için tıklayın..
 Şikayetleriniz için tıklayın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar