- Konu Yazar
arkadaşlar çelik motor tiger150 almak istiyorum. herkes aman ha diyor ama ben de ancak 2000 ytl verebilirim. bu modelde indirim gördüm sıfır 2700 ytlden 1790 ytlye düşmüş ve bana mantıklı geldi. maxi scooter için. bu fiyata alayım mı yada önerebileceğiniz başka model varmı.... motorda yeni sayılırım....günlük 30 km yol yaıcam....şehir içi ve antalyadayım.
önerileriniz ışığında bi motor almak istiyorum... eğer bu modeli al derseniz satan varsa temiz bi 2. el de olur... gerçi sıfırı 1800 ytl olduğuna göre zaten baya düşük...
arkadaşlar bi fikri olan yok mu motordan pek anlamam o nedenle bilen arkadaşlardan yardım istiyorum...
1790 ytl ye çelik motor tiger 150 maxi scooter alınırmı yoksa paraya yazık mı etmiş olurum....
selamlar
önerileriniz ışığında bi motor almak istiyorum... eğer bu modeli al derseniz satan varsa temiz bi 2. el de olur... gerçi sıfırı 1800 ytl olduğuna göre zaten baya düşük...
arkadaşlar bi fikri olan yok mu motordan pek anlamam o nedenle bilen arkadaşlardan yardım istiyorum...
1790 ytl ye çelik motor tiger 150 maxi scooter alınırmı yoksa paraya yazık mı etmiş olurum....
selamlar
Son düzenleme: