çelik motor tiger 150 cc servisi çok acil yardım !!!

arkadaşlar istanbul pendikteyim bana acil çelik motor tiger 150 cc servisi lazım tanıdığınız güvendiğiniz işinin ehli servisler varsa lütfen yardımcı olun

eğer avrupa yakasında olsaydın tavsıyede bulunabılırdım,
ama karşısı ile irtibatım yok...

çelik motorun servisini blmem ama kozyatağında ki mondial servisi iyi diyolar..

arkadaşlar ilginiz için teşekkür ederim ama güzelyalıdada var diyorlardı netten baktım bulamadım adresi bilen bir arkadaş war mı acaba ?

ya arkadaşım ne servisi arıyorsun bence güvenilir bir ustaya götür
servis bahane ya
anlamışdeğilim ben hala
çin motoru kullanıyoruz servis soruyoruz
ya arkadaş garanti falansa derdin boşuna uğraşma ben ce güvenilir usta bana göre daha makbul dür

motoru servise göstermem lazım motoru yeni aldım bakımlarını yaptırmam lazım ayrıca motor bagaj kapağı değişecek sorun yaşıyorum bulunduğum yerde güvenilir bir usta bulmak kolay değil o yüzden servise götürmek istiyorum varsa pendik civarında tavsiye edebileceğin bir usta yedek parça falan satan o da olur ama servisi benim için en ideali geçende götürdüm sanayide juanji tamiratı yapan bir ustaya motorun elektirik aksamında sorun wardı ve hala aynı sorun devam etmekte .ustanın dediği akü değişmesi lazım dedi :D buna güldüm ewet çünkü motoru yeni aldım motoru çalıştırırken frenle beraber marşa basınca motor çalışıyordu şu an ise frene basarak marşa basıyorum ve motor çalışmıyor ve enerji kesiliyor akü boşalıyor .şimdi diyeceksiniz aküden ama aküden olmadığına adım gibi eminim ayak marşıyla motoru çalıştırıyorum motor ve tüm elektirikli aksamlar sorunsuz çalışıyor fren lambaları hariç :) işte bütün sorunda burdan kaynaklanıyor tahminimce fren müşürlerinde veyada o hatta bir sorun war ve bunu ancak serviste gösterebilirm çünkü piyasada motor ustasıyım diye geçinen bir sürü çaylak usta var akü sıfır akü yinede servise göstermem lazım hem bakımları yapılacak ve ufak tefek problemli değişecek parçalar war onları yaptırmam lazım

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar