motoru servise göstermem lazım motoru yeni aldım bakımlarını yaptırmam lazım ayrıca motor bagaj kapağı değişecek sorun yaşıyorum bulunduğum yerde güvenilir bir usta bulmak kolay değil o yüzden servise götürmek istiyorum varsa pendik civarında tavsiye edebileceğin bir usta yedek parça falan satan o da olur ama servisi benim için en ideali geçende götürdüm sanayide juanji tamiratı yapan bir ustaya motorun elektirik aksamında sorun wardı ve hala aynı sorun devam etmekte .ustanın dediği akü değişmesi lazım dedi

buna güldüm ewet çünkü motoru yeni aldım motoru çalıştırırken frenle beraber marşa basınca motor çalışıyordu şu an ise frene basarak marşa basıyorum ve motor çalışmıyor ve enerji kesiliyor akü boşalıyor .şimdi diyeceksiniz aküden ama aküden olmadığına adım gibi eminim ayak marşıyla motoru çalıştırıyorum motor ve tüm elektirikli aksamlar sorunsuz çalışıyor fren lambaları hariç

işte bütün sorunda burdan kaynaklanıyor tahminimce fren müşürlerinde veyada o hatta bir sorun war ve bunu ancak serviste gösterebilirm çünkü piyasada motor ustasıyım diye geçinen bir sürü çaylak usta var akü sıfır akü yinede servise göstermem lazım hem bakımları yapılacak ve ufak tefek problemli değişecek parçalar war onları yaptırmam lazım