Bu marka motor'u ASLA TAVSİYE ETMİYORUM
2005 yılında 2,5 milyar Tl'ye Kangda 125 motor aldım. Motor'u satarken AVRUPA YAKASINDA servislerinin olduğunu söylediler. Verdikleri Garanti Belgelerinde, EFE MOTOR Zeytinburnu diye ADRES yazılı idi. Motor arıza yaptı.EFE motor'u telefon ile aradım. Kendilerinde herhangi bir parçanın olmadığını motor'u KOZYATAĞINDA' ki ana bayi ve servis, ER & AL firmasını aramamı söylediler. Aradım MOTOR'U GETİR DEDİLER. Motor Silivri de dedim, Bir araca bindirip getireceksin yapacak bir şey yok dediler. 80 milyon nakliye ücreti verip bir minübüsün içine motoru yükleyip götürdüm. Giderken minübüsün içinde plastik kaportanın bazı yerleri kırıldı. Serviste nakliye ve kırılan parçalar ne olacak dedim,biz karışmayız dediler. Arızalı parçayı GARANTİDEN değiştirdiler . KEHREN nakliye ve kırılan parçalar konusunu kabul ettim.Ancak, Bir kaç kez daha motoru anadolu yakasından minibüs ile kozyatağına götürmek zorunda kaldım. Bu arada servis yetkilisi kişi ile SERVİS ve nakliye konusunda tartıştım. PARÇA FİYATLARI anormal olmayı başladı. Başka markaların aynı parçasının fiyatları ile arasında % 100' e varan farklar oluşmaya başladı. Ne oluyor dediğimde " FİYATLARIMIZ böyle İŞİNE GELİRSE, Nakliye ise, Bizi ilgilendirmez mecbur getireceksin, ilerde SERVİS HİZMETLERİMİZ düzene girecek " dedi. Ne zaman dediğimde " belli değil " dedi. O zamana kadar ne olacak dedim. Her seferinde VERDİĞİM NAKLİYE ve VAKİT bedeli ne olacak dedim." Karışmayız " dedi.Üstelik gayri insanı ve gayri TİCARİ bir tarzda, SAYGI sınırlarını aşarak azarlarcasına ve UKELACASINA bir tavır aldı. İthalatcı firmanın telefonuna ulaşıp YETKİLİ OLDUĞUNU ifade eden kişiye durumu anlattım. ELEMANIM ne diyor ve yapıyor ise doğrudur dedi. Aldığım güne LANET ettim. Arıza yapıp yolda kalınca ,mecburen avrupa yakasında, başka marka motor servisine götürdüm. Bu sefer de Başkası el sürmüş, GARANTİ KAPSAMINDAN ÇIKTI dediler !
O dönemde işlerim ve sağlığım nedeni ile MAHKEMEYE vermeye VAKİT bulamadım. Bu gün yanı 20 mayıs 2006 tarihi itibarı ile kendi internet sayfalarında "
http://www.celkan.com/servisler.htm "
http://www.celkan.com/servisler.htm hala AVRUPA YAKASINDA bir servisleri gözükmüyor. Hatta ana servis dedikleri
MOTO CENTER
MERKEZ SERVİS yerin bile adresi yok !! Oysa verdikleri garanti belgesinde Avrupa yakasında EFE MOTOR Zeytinburnu diye SERVİS göstermişler. ( Herhalde bu yazımdan sonra farkedip, Adres EKLERLER !!! 20 / 05 / 2006 saat 14 )
Başka marka motor ( Burgman ) alıp kullanmama rağmen, KANGDA Motor, BAŞKA marka servis ve parçalar sayesinde 10.100 km'ye geldi. Ne yapacağımı hala kararlaştırmadım.
Ama bu markayı ve firmayı
ASLA ve ASLA tavsiye etmiyorum ve AYIPLIYORUM.
Satarken RESMİ olarak İKİ yıl garanti dediler. Garanti kapsamı gereği, Zorunlu dedikleri 1000 km ve 2500 km bakımlarına bile avrupa yakasından anadolu yakasına götürmek zorunda kaldım.Nakliye, vakit ve yakıt ücretini, hadi önemsemeyelim dedim ama rastgele parça fiyatı uygulamaları, gayri ticari bir davranıştı. Bir keresinde telefon açıp ücret sordum, bir fiyat söylediler, oraya götürünce başka hiç bir şey yapmadıklarını söylemelerine rağmen, fazladan 25 milyon istediler. Neden diye sorduğumda ise BÖYLE dediler. EFE MOTOR , RESMİ servisimizdir yazan KAŞELİ, İMZALI Garanti belgesi hala elimde.
İlk 03/ 2005 de 1000 km , 06/ 2005 tarihinde 2500 km bakıma götürmüşüm .O tarihlerde RESMİ olarak EFE MOTOR'un SERVİSLİĞİNİ ispatlayan bir belgeleri varmı yok mu bilmiyorum.Ancak garanti belgelerinde SERVİS OLARAK gözüküyor. Şu anki İNTERNET sayfalarında ise, böyle bir servis gözükmüyor.Hata AVRUPA yakasında ve tüm istanbulda herhangi bir SERVİS adresi (!) gözükmüyor . Resmi (!) SERVİS sözleşmeleri var ise, TARİHİ nedir, merak ediyorum.Tabi ki her iki firmanın RESMİ evraklarında, bütün bunların açıklaması, BELGELERİ vardır !! En azından ben öyle umuyorum !!!!