çelik-kangda motosiklet alırken bir daha düşünün......

arkadaşlar bende 150 t5 tiger var dün 300 bakım yaptırmak için çelik motor servisine gittim adamlar motorun dengesini bozdu motorun çok iyi durumdaki frenleri artık tutmuyor adamlara durumu söylediğimde ha o şimdi biraz öyle yapar dediler ama durum hala aynı arka fren hala tutmuyor kayıyordu buda durma mesafemi uzatıyordu bugün oto yedek parçacısına gidip disk temizleyici aldım arka diske sıktım şimdi allaha şükür frenler tutuyor.
tabi tek sorun bu değil motoru servise götürdüğümde çalışmakta olan fren müşürünün çalışmadığını ve yenisi ile değiştirdiklerini söylediler. ve eski müşürü elime verdiler ve benden yağ parası 20 ytl. müşür parası olarakta 15 ytl. istediler.
şimdi bende lanet ediyorum çelik motor aldığıma.
allah cc. belanızı versin adi herifler satarken heryerde yetkili servisimiz var falan dil döküyordu tırt herif.

bana bu hayinliği yapan servisin :bilgileri
GAZİ MOTORSİKLET
ZEKİ & İBRAHİM USTA
sancaktepe mah. 3/2 g sok no : 7/b tabya / bağcılar istanbul
tel : 0212 433 38 76
gsm: 0532 648 98 90

ferit solak kardeşim öncelikle geçmiş olsun ben yarın servise gidip cıkan parçalarıın fotoğraflarını cekip size acıklayacağım unutmdan motorum güne bozuldu ayakmarşı yine takıldı s..... cem çelik motoru az kaldı bir motor 1 senede 15 defa arıza yaparmı ya ama dur celik motor senle işimiz var bu motoru mike mike geri aldırcam sana az kaldı durr.....
ferit solak kardeşim ben bir kampanya başlatcam mağdur olanlarla elimde örnek mail var hepberaber yyollacaz celik motora az kaldı

Kardeş geçmiş olsun çin motorları ucuz ama bisan bisiklet ondan daha uzun yol gider bundan eminim Kendi halkımızı üç kuruş para için çinlilere ezdiriyoruz ülkenin durumu hiç iyi değil.

arkadaslar ben çeligin wınd hunterXY15oT Modelini aldım aldımın 3 cü günü motor yolda giderken gaz yemeyip istop etmeye başladı servise gittim karbiratör değişti ön maşada yamukmuş onu da benim üstüme atılar 85 milyon verdim 1 gün sonra arkadan ses geldi tekrar gittim arka jant yamuk değişicek ön disk sürtüyomuş değişicek hepsi imalat hatası neyse aradan 2 gün geçti motor yine istopladı gaz yemeyerek daha 10 günlük motor 20 kere yolda kalmısşımdır karbiratörde değişti neden yapıyo bilmiyorum tekrar servise gidicam ayrıca direksonda boşluk var bi türlü düzeltemiyolar burdan çelik faprikasına sesleniyorum 10 günlük motorda bu kadar arıza olurmu bu kadarmı çürük piyasaya mal sürüyosunuz arkadaşlar benim canım çok yandı ne yapıcamı bilmiyorum borç harç bi motor aldık oda zehir oldu şizde benim gibi görünüşüne aldanıp çin malı almayın

armador geçmiş olsun dediğine katılıyorum benmde motor sevdam içimde kaldı keşke almasaydım haram zıkkım olsun :farao:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
bende bunları denemek için bişr çelik marka scooter aldım test için akdenize doğru bi yol yapıcam bakalım söyleneler kadar varmı

Az daha bende çelik alıyodum, tanıdık bir motor bayii var gittim ona sordum, aman ha sakın alma ben hala onun bayiiyim ama satmıyorum çünkü parça vermiyolar dedi. Motosiklet satışı tam gaz devam ediyor ve tamirci & servislerin iş yoğunluğu çok arttı. Tabii servis arzı talebi karşılamıyor servislerde nasıl olsa müşteri geliyor diyerek kötü davranıyorlar müşteriye. Ben sırf servisi kötü diye çok beğendiğim bir motoru almadım. Bir başka arkadaşım ise servisinin 4 zamanlı motordan anlamadığını söylüyor (söyleyen eski kuryedir ve aldığı motor öyle uyduruk bir motor değil tanınan bir marka). Motor distribütör ve üreticileri selden kütük kapmak misali bol bayilik verip çok satmak yerine önce adam gibi servis ağları kursunlar ve servislerinin ahlak durumunu denetlesinler bence.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
haklısın ama servisler n yapsın yaptıkları hizmetin karşılığını alamıyorlar firmalardan bende onların yerine kendimi koyduğumda bende olsam iplemem diyorum tek suçlu firmalar her şey satana kadar

Moderatör (forrap)
deer_152' Alıntı:
bende bunları denemek için bişr çelik marka scooter aldım test için akdenize doğru bi yol yapıcam bakalım söyleneler kadar varmı

Ben mantığını anlayamadım arkadaşım kusura bakma ama:silent: Sen bütün dandik denilen hakkında kötü yazılar yazılan markaları alıp denermisin?Ya da bu yazıyı almadan önce okumadın mı? Firmanın kötü olduğunu hem kabul edip hem neden motosikletini aldın anlamadım?

Yüz Karasi

Burak merhaba,

uzatmadan; Bunlar servis değil'' Yüz karası ''
BBRR sana ne güzel yaklaşmış bak! öncelikle tüm hadiseyi kendisine aktar ve daha sonra da crayz_devil'in gösterdiği yola baş vur kesinlikle.

Bazen servislerde söylenenler gerçekten de akla zarar.
2 kişi binmez, yokuş çıkmaz:pr: karşılarındaki keriz ya! at önüne oltayı yerse.

Selamlar,
Özer

crazy_devil' Alıntı:
Bulunduğun yerin valiliklerinden temin edebileceğin tüketici hakları başvuru formunu doldurup ver gerekli yerlere.Bak ondan sonra nasıl yapıo şerefsizler.Garantiden değişmezmiş de miş miş...Uğraşmak istemiyo haycan herifler.Neden_? ==> Çünkü garanti kapsamında yapılan bakım,servis,tamir...vs. nin parası;firma tarafından gönderilip servisin eline 3-5 gün geç geçiyor ve bu para bizden talep ettiklerinden oldukça düşük.Sırf bu yüzden garanti kapsamında olmuyor diye sallamasyon sebepler buluyorlar.Hakkını ara kardeşim.Umarım en kısa sürede sorununa çare bulunur.:rendeer:

özer abi herşeyi yaptım ama olmadı suan motorum rektefe gördü garantiden sadece piston-krank değişti benzin otomatiği yağ pompası benzin hortumları daha hatırlayamadığım bir cok parça + işçilik bana 260 ytl olarak geri döndü... ustadan forum istiyorum vermiyor :(....
deer152 noldu akdeniz turu?

bu adamlar hep böyle yapıyoo garantisi oldugu halde garanti kapsamına almıyolar elbet bir cıkıs noktası buluyolar garantidem saymamak için...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar