Gopro hero2 nin görüntü kaliteleri güzel fakat kullanan bir arkadaşım kask üzerinde ayrodinamik sorunlar yaşadığını belirtti (gopro şeklinden dolayı)
fakat Contour daha ayrodinamik ve görüntü kaliteside gayet başarılı, alüminyum gövdeside daha sağlam ve GPS özelliğide var. Sanırım kullanımı daha kolay ve pratik gibi geldi bana...
Galiba ben Contour GPS alacağım, şimdilik öyle görünüyor...
---------- Mesajlar birleştirildi - 01:25 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:22 ----------
dediğiniz gibi gopro kullanıcısı daha fazla olduğu için kafa karıştırıyor fakat işçilik, malzeme, özellikler, kalite olarak bence Contour ağır basıyor...
---------- Mesajlar birleştirildi - 01:28 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:25 ----------
gece çekimlerinde gopro da verimliliğin azaldığını söylüyorlar.
Bahsettiğiniz gibi, hem bu forum da, hem de bir kaç yabancı kaynakta gece çekimlerinden şikayet eden (umduğunu bulamayan diyelim) bir kaç kullanıcı yorumuna rastladım. Benim için çekim sırasın da en önemlisi, ses kalitesi. Rüzgar seviyesinin min. düzeyde tutmalı. Ben açıkçası çekim yapan ve rüzgar sesini yok etmek için görüntüye şarkı eklenen vidyoları sevmiyorum ve kendim de o şekilde sunum yapmak istemiyorum. Şimdi siz böyle konuşunca benim kafam daha çok karışmaya başladı desem
Şimdilik iyi geceler dilerim...