ceket konusu kararsız kaldım sizce hangisi ?

Öncelikle herkese merhaba :)

arkadaslar bütcem cok yok maksat bu kısı gecirmek boşa para verme üstüne koy 600 700 tl ye sunu al falan diyecekseniz yorum yazmayın lütfen koyamadıgım icin F/P ürünü aradıgım iciz sizlere danısıyorum benden daha bilgilisiniz cogunuz yani azcık yardımcı olursanız cok sevinirim :)

sizce bu mu ? : http://urun.n11.com/mont/prohel-col...1667?icid=990007_prudsys_productdetail_crosss

yoksa bu mu ? : http://urun.n11.com/mont/motosiklet...4558?icid=990007_prudsys_productdetail_crosss

2. si eldiven veriyo 60 tl piyasada baharlık yazın onu kullanırım aslında hic fena olmaz :D yorumlarınızı bekliyorum arkadaslar iyi forumlar :cat:

Son düzenleme:
prohell colombia kullanıyorum beyaz yerleri aşırı çabuk kirleniyor ( ne kadar dikkat edersen et ) , biraz ağır.
sağlamlığına gelirsek yaklaşık 30 km/h hızla dirseğimin üstüne düştüm koruma görevini çok iyi yaptı dirseğimde hiç bir sıkıntı oluşmadı sert düşmeme rağmen.

prohell colombia kullanıyorum beyaz yerleri aşırı çabuk kirleniyor ( ne kadar dikkat edersen et ) , biraz ağır.
sağlamlığına gelirsek yaklaşık 30 km/h hızla dirseğimin üstüne düştüm koruma görevini çok iyi yaptı dirseğimde hiç bir sıkıntı oluşmadı sert düşmeme rağmen.

anladım peki tam oturuyomu vucuduna korumalar saglam sayılır yani idare eder soguk yagmur geciriyomu ?

Bende prohel kullanıyorum, yağmur gecirdiğine şahit olmadım daha. Ama soğuk konusunda birşey diyemem

prohel cok kullanan var fakat digerini kullanan hic gormedim duymadım varsa eger biraz fikir verirse cok iyi olur gozum onda kaldı cunku azcık :D

Merhaba. Ben 4Riders marka deri mont kullanıyorum. Dana derisi :) koruması çok iyi. Dirsek omuz kollar sırt bel. Ve hava sirkülasyon fermuarları olması çok çok iyi. Şekil itibariylede çok dikkat çekici bir deri mont. İçinde fermuarlı tak çıkar termal içliği bulunmaktadır. Koruma pedlerini rahatlıkla çıkarabilirsiniz. Kışın çok soğuklarda günlük olarakta kullanılır. Tavsiye ederim.

Merhaba. Ben 4Riders marka deri mont kullanıyorum. Dana derisi :) koruması çok iyi. Dirsek omuz kollar sırt bel. Ve hava sirkülasyon fermuarları olması çok çok iyi. Şekil itibariylede çok dikkat çekici bir deri mont. İçinde fermuarlı tak çıkar termal içliği bulunmaktadır. Koruma pedlerini rahatlıkla çıkarabilirsiniz. Kışın çok soğuklarda günlük olarakta kullanılır. Tavsiye ederim.

model nedir acaba link verme imkanınız varmı ? cok tesekkur ederim bu arada :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar