- Konu Yazar
sileyim mi şimdi bu topiği![]()
Nasıl yani, "sevgili admin" dediğim halde mi? :silent:
Gerekiyorsa "sayın admin" de diyebilirim, konuyu korumak babında yani
sileyim mi şimdi bu topiği![]()
bu çeteleşme neden hep cruisercılarda, choppercılarda, custumcılarda oluyo anlamıyorum..bu yelek tripleri falan...
Bu ülkede kanun , hak , hukuk var diyosan aç tv'yi adam akıllı izle hocam biraz. Yada git bir ihaleye katıl. Bak bakalım kaç tane bmw'li , takım elbiseli adam yanına doluşup geliş sebebini soracak. Dünyayı döndüren çarklardan sadece biri bu adamlarda. Fuhuş , kaçakcılık , uyuşturu illa olacak. Ama özenmiyoda değilim bu oluşuma. Kriminal kısmına değil motosiklet kulübü kısmına. Birbirini kollayan 300 kişi ne demektir be abi?
Evet birbirlerini kolluyolar .. ama bu dayağın ağa babasını yemelerine engel teşkil etmiyor![]()
barış abi tek dalmış aralarınaşu konuyu biraz açsak da detaylandırsak? madem marmariste ikamet ediyorsunuz daha detaylı ilk elden bilgi öğrenebiliriz sanki??![]()
Birbirleri ile kapışmaları yüksek ihtimalle daha sonra olacaklar için zenim hazırlamak danışıklı döğüş dediklerinden olmalı.olay greenhause barda çıkıyor ilk evvel kendi aralarında kapışıyolar güvenlik müdahele ediyor bunlarda güvenliğe saldırıyorlar. güvenlik yardım istiyor gelen yunuslar a da saldırılınca barlar sokağında kim var kim yok hallaç pamuğu gibi attılar. olay gecesi ben yoktum .. ertesi gün güya girip sokağı dağıtacaz demişler sokakta önlemini aldıama tekne gezisine götürdüler ..
olur öyle arada napayım sileyim mi şimdi bu topiği![]()