Tahliye hortumları , sıkıntı yok .
Hazır cbr 125 konusu varken konu açmayayım, benim motorda da sensör problemi baş gösterdi bir haftadır.Motor kendi düştü zannedip elektiriği kesiyor.Şimdi indim turlamak için marş komple gitti hafif yürüttüm falan motoru fakat ona rağmen ne elektrik ne bir şey.Başına gelen var mıdır varsa nasıl çözmüştür bi yardımcı olursanız çok mutlu olurum![]()
Hazır cbr 125 konusu varken konu açmayayım, benim motorda da sensör problemi baş gösterdi bir haftadır.Motor kendi düştü zannedip elektiriği kesiyor.Şimdi indim turlamak için marş komple gitti hafif yürüttüm falan motoru fakat ona rağmen ne elektrik ne bir şey.Başına gelen var mıdır varsa nasıl çözmüştür bi yardımcı olursanız çok mutlu olurum![]()
Merhabalar hocam, hondaya uğradım ayaküstü makine bağladık hemen baktık çıkan arızayı usta bana sensörden diye aktardı.Hatta arızayı sildi sadece tamirlik bir şeyde yapmadık vait darlığından dolayı.Hani bende bir sorayım dedim acaba başka böyle bir problem yaşayan var mı diyerekten.Çünkü daha bin km olmuyor bakımını yapalı hiçbir şey çıkmamıştı.