Cbr125r küçük kesik hortum

OoyXPz.jpg

motosikletim cbr125r alt tarafta böyle iki tane ayrı kücük hortum var bu nedir?

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Tahliye hortumları , sıkıntı yok .

Hazır cbr 125 konusu varken konu açmayayım, benim motorda da sensör problemi baş gösterdi bir haftadır.Motor kendi düştü zannedip elektiriği kesiyor.Şimdi indim turlamak için marş komple gitti hafif yürüttüm falan motoru fakat ona rağmen ne elektrik ne bir şey.Başına gelen var mıdır varsa nasıl çözmüştür bi yardımcı olursanız çok mutlu olurum :)

Bildiğim kadarıyla yağ buharını tahliye eden hortum diye biliyorum. Ama doğru mu bilmiyorum, bilenler varsa cevaplasın.

Hazır cbr 125 konusu varken konu açmayayım, benim motorda da sensör problemi baş gösterdi bir haftadır.Motor kendi düştü zannedip elektiriği kesiyor.Şimdi indim turlamak için marş komple gitti hafif yürüttüm falan motoru fakat ona rağmen ne elektrik ne bir şey.Başına gelen var mıdır varsa nasıl çözmüştür bi yardımcı olursanız çok mutlu olurum :)

Konjektör arızası olmasın?

Forumdan Uzaklaştırıldı

Cbr125 de hiç sensör problemi yaşayana denk gelmedim , elektirik komple yoksa akünün kutup başlarını kontrol etmende fayda var. Konjektör veya statörde olabilir elektirik arızaları genelde bu şeytan üçgeninden kaynaklanıyor.

Forumdan Uzaklaştırıldı
boruyu birisi kesmiş belliki

Merhabalar hocam, hondaya uğradım ayaküstü makine bağladık hemen baktık çıkan arızayı usta bana sensörden diye aktardı.Hatta arızayı sildi sadece tamirlik bir şeyde yapmadık vait darlığından dolayı.Hani bende bir sorayım dedim acaba başka böyle bir problem yaşayan var mı diyerekten.Çünkü daha bin km olmuyor bakımını yapalı hiçbir şey çıkmamıştı.

Merhabalar hocam, hondaya uğradım ayaküstü makine bağladık hemen baktık çıkan arızayı usta bana sensörden diye aktardı.Hatta arızayı sildi sadece tamirlik bir şeyde yapmadık vait darlığından dolayı.Hani bende bir sorayım dedim acaba başka böyle bir problem yaşayan var mı diyerekten.Çünkü daha bin km olmuyor bakımını yapalı hiçbir şey çıkmamıştı.

Motosikleti yıkadın mı son zamanlarfa? Geçen sene başımıza geldi. Kabloların içinde sular kalmış ve elektrik kesiliyordu. Marşta almıyordu. Baya uğraşmıştık. Bidaha yıkamadık motoru :)

Hocam yıkmadım fakat yağmur yedi biraz son zamanlarda belki de dediğiniz gibi ondandır.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar