cbr ciler yüklerde yzf geri mi kalır:)

F54

aç şekerim aç ben izindeyim nası olsa zabaha kadar laflarım sorun değel :cherry: frj ne yauuu yinirmi ?

---------- Post added at 00:55 ---------- Previous post was at 00:53 ----------

vayy maskara vayyyyy patates çuvalı yakıştırması cuk diye oturdu senin motora :cherry: hahhh şöle aslını inkar etme canımı ye tükkan senin :cherry: itiraf ediyorsun yani :cherry::queen:
benimki afyon patatesi ise senin ki bolu patatisi olur senin ki daha adii patates yani:queen:

F54

kanka ne bileyim hep ybr ye çamur falan sanki altın da 1000RR var:p

Kocaeli İl Temsilcisi
kanka ne bileyim hep ybr ye çamur falan sanki altın da 1000RR var:p

ne oldu bunaldınmı aslan cbf :cherry: gel ulen bağlayalım kıç kıça atayım seni sapanca gölüne ,fatihim komiserim , şekspirim cbf nin çantalarına verdiğim parayla ybr alırdım ulem 1000 rr ne hacet :cherry::queen: senin nöbetin yokmu ? hadi naşş :cherry:

git yiğeni kokla sev yerime :cherry:

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Amblem siperliğin tam ucunda olması gerekmiyormu ? Biraz orantısız geldi bana.

Arkadaşlar ablem camın içinde yansıdığı için öyle duruyor.. camın üstüne yapışık değil, yamuk değil yamahadan bahsediyoruz ,irfan aga :p

Kocaeli İl Temsilcisi
dimekki gözümüz yanılmış :) ben kaçıyorum ulen midem guruldayıp durur bi allahın kuluda sormaz aaga karnın açmı :cherry: gidiyorum yumurta kırıcam karnı aç olan varsa buyursun beyler...:cherry:

Çok şık bi motor ama o astronomik fiyatı yokmuuuu!!!! Gerçi uygun olsa bile alırmıydım bilmiyorum tarz meselesi oturuşu tam bi racing uzun yolda yoracağı kesin mesela cbr250 sanki oturuş olarak daha rahat gibi geliyo bana ama ne olursa olsun çok şık bi motor kendine her türlü baktırır...

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Honda kullanıcısı olsakta yamahanın piyasadaki yerini iyi biliyorum :) Ayrıca niyetim çamur atmak değil sadece dikkatimi çekti.

Sponsor bulamamış brawn gp aracı gibi bembeyaz =) . Gerçekten hoş makine ah birazda kuvvetli olsaydı parasını hakederdi :)

Bu motorun içine tek veya çift silindir farketmez ninja ve Cbr gibi 250 cc motor kosysalar fiyatıda 11.000 tutsalar kimse kawa ile hondayı pek beğenmez bu kategoride:cat:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar