CBR 900 mü?yoksaKawasaki 1100 mü?

al kardeşim istediğini al ama alacağın motor sikletine göre olsun:queen:
Düştümü kalkabileceğin bi motor olsun yada düşmesini de iyi bilirim diyosan zzr 1100 al bence:bounce:

Ya ultraukala hocam , sen zaten kendini çürütmüşsün ki yani. 140 km ile iki arabanın arasından silme geçmek. Hiçbir adam öyle bir hareket yapmak istemez. 140 km ile giderken duramayacağı için silme geçmiştir adam yazık , yüreğide ağzına gelmiştir. Zaten yaşla ilgisi var demedim. 30 yaşına gel 1000cc motoru gene kontrol edemeyeceksin. Profosyonel ol gene edemeyeceksin. Ettiğini sanacaksın. Kontrol edebilmek demek her türlü durumda o motoru durdurabilmek , ve kazadan kurtulmak demektir. 150 km den fazla giderken bir motor ile istediğini yap karşına aniden çıkan tehlikeden kurtulamazsın. Motogp değil sokaklar. 40 tane motor bomboş fıstık gibi yolda yarışınca sorun olmaz pek fazla doğrudur. Üstelik üzerlerindeki kıyafetler her türlü eklemi koruyor. Sen 2-3 tane boktan korumayla sokağa çık 100-200 le kaza yap ve sağ kal. Ancak şans işi. Bu iş zevk için yapılıyor. Motora binmek lazım , heyecanlı yaşamak lazım ; ama hayatını ipin ucuna asmaman lazım. Ben derim ki kimsee 600 cc den fazla motor kullanmasın. Bu benim düşüncem engelleyen de yok kimseyi. Kolay gelsin.

Ben de arkasında 140ile gidiyordum ama durmayı seçtim...Yane duramayacağı falan yoktu..O heyecan aradı....BAzen motosiklet kullanıcıları olarak bana çok saçma gelen şeyler üretiyorsunuz.Profesyonel olsanda yine de 1000cc motoru kontrol edemeyeceksiniz demişsiniz.yahu nerede yaşıyorsunuz siz.Kimse altındaki motoru limitlerinde kullanmıyor ki?Ben bile cıbırı limitlerinde kullanmıyorum her zaman.Viraj alırken pegimi yere değdirdiğim sayılırdır.Ve ya 150km hıza çıktığım yine sayılıdır. vs. vs. vs. Merak etme 600cc makina da +200km/h hıza rahatlıkla çıkıyor yane arada pek bi fark yok..300le ölmek le 200le ölmek arasında çünkü kimse max süratte gitmiyor altındaki motoruyla...

Yaşamda farkındaysanız hayatta kalmak yolda yürürken bile şans işidir.Çünkü gözümün önünde kaldırımdaki pikniğe giden 40kişilik ilkokul öğrencisini biçen bir 306gördüm ben...Dersaneye giderken lodoslu bir havada kafasına tabela düşen adamı da gördüm.Hayatın her anında akşam eve sağ salim giden kişi şansıyla gitmiştir zaten...Ve 3tane kuzenimi kaybettim ben ve hiç biri motosiklet kazasında ölmedi:cat: Yane hayatta kalmanın motosikletin gücü ile alakası yok...Tamamen olgunluğunuzun motosiklet sürüşünüzdeki yansımasıyla hayatta kalırsınız.Motosiklet üstündeyken min. hata yaparak sürerseniz kendi hatanızdan kaynaklanan kazaların önüne geçmiş olursunuz.Bu da size daha fazla yaşama şansı bırakır.umarım kendimi güzel ifade edebilmişimdir...:cat:

Oldukça =) Her zaman güvenli sür de sen ; neyi beğeniyorsan ona bin , şansın bol olsun kardeşim.

Oldukça =) Her zaman güvenli sür de sen ; neyi beğeniyorsan ona bin , şansın bol olsun kardeşim.

Biz, özgürlüğü yollarda bulduk.Yoldan çıkmama dileğiyle...

Sina Afyoneri

Çok güzel ifade etmiş Sina bey kendini bu sözü ile...Çok güzel bir söz umarım kimse yoldan çıkmaz...

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Ben de arkasında 140ile gidiyordum ama durmayı seçtim...Yane duramayacağı falan yoktu..O heyecan aradı....BAzen motosiklet kullanıcıları olarak bana çok saçma gelen şeyler üretiyorsunuz.Profesyonel olsanda yine de 1000cc motoru kontrol edemeyeceksiniz demişsiniz.yahu nerede yaşıyorsunuz siz.Kimse altındaki motoru limitlerinde kullanmıyor ki?Ben bile cıbırı limitlerinde kullanmıyorum her zaman.Viraj alırken pegimi yere değdirdiğim sayılırdır.Ve ya 150km hıza çıktığım yine sayılıdır. vs. vs. vs. Merak etme 600cc makina da +200km/h hıza rahatlıkla çıkıyor yane arada pek bi fark yok..300le ölmek le 200le ölmek arasında çünkü kimse max süratte gitmiyor altındaki motoruyla...

Yaşamda farkındaysanız hayatta kalmak yolda yürürken bile şans işidir.Çünkü gözümün önünde kaldırımdaki pikniğe giden 40kişilik ilkokul öğrencisini biçen bir 306gördüm ben...Dersaneye giderken lodoslu bir havada kafasına tabela düşen adamı da gördüm.Hayatın her anında akşam eve sağ salim giden kişi şansıyla gitmiştir zaten...Ve 3tane kuzenimi kaybettim ben ve hiç biri motosiklet kazasında ölmedi:cat: Yane hayatta kalmanın motosikletin gücü ile alakası yok...Tamamen olgunluğunuzun motosiklet sürüşünüzdeki yansımasıyla hayatta kalırsınız.Motosiklet üstündeyken min. hata yaparak sürerseniz kendi hatanızdan kaynaklanan kazaların önüne geçmiş olursunuz.Bu da size daha fazla yaşama şansı bırakır.umarım kendimi güzel ifade edebilmişimdir...:cat:

ukalanın ultrasından inciler.......

Yaşadıklarınla yaşının hiç alakası yokmuş gibi duruyor....Bilgilerinse 20 yıllık motor üstündekilerden bile fazla....

Bazan çok şey bilip susmak, az şey bilip konuşmaktan daha iyidir..... Abi tavsiyesi....:cat:

ukalanın ultrasından inciler.......

Yaşadıklarınla yaşının hiç alakası yokmuş gibi duruyor....Bilgilerinse 20 yıllık motor üstündekilerden bile fazla....

Bazan çok şey bilip susmak, az şey bilip konuşmaktan daha iyidir..... Abi tavsiyesi....:cat:

Kimin neler yaşadığını bilemezsiniz ne yazık ki?Ben insanların yaşına bakılarak yorum yapılmasına çok karşıyım doğrusu...Ayrıca kimin çok şey bilip sustuğunu kimin çok konuşup bi halttan çakmadığını da bilemezsiniz...

Kendimi açıkçası yaşıtlarımla veya çevremdekiler ile hiç bir zaman bir tutmadım...Çünkü her zaman dha fazlasını isteyen bir yapım.ve hiç bir zaman onlar gibi yaşamadım. O yüzden yaşıma bakarak yorum yapmazsanız çok sevinirim.Tavsiyeniz olarak ise içimden geçenleri paylaşmaktan gelecek bir zarar göremiyorum açıkçası.ukalanın teki olabilirim lakin kendi adıma doğru bildiklerimin sonuna kadar arkasındayım.Ve emin olmadığım hiç bir şeyi doğru olarak kabul etmem:rendeer:

Alp Abi yine de çok teşekkür ederim:rendeer:

hacker87 arkadaşım daha çok gençsin önünde uzun yıllar var,motor hacimlerinde artışını daha yavaş yaparsan senin için daha hayırlı olur..kendine iyi bak..:cat:

çocuklar kelimelerinize az daha dikkat aranızda yaşça çok büyükler var üstad lar var.

bu topicte yeterince bilgi sahibi oldu arkadaşımız tartışmalar başlayacak admin en iyisi kilitle sen bu konuyu :p:p

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Kimin neler yaşadığını bilemezsiniz ne yazık ki?Ben insanların yaşına bakılarak yorum yapılmasına çok karşıyım doğrusu...Ayrıca kimin çok şey bilip sustuğunu kimin çok konuşup bi halttan çakmadığını da bilemezsiniz...

Kendimi açıkçası yaşıtlarımla veya çevremdekiler ile hiç bir zaman bir tutmadım...Çünkü her zaman dha fazlasını isteyen bir yapım.ve hiç bir zaman onlar gibi yaşamadım. O yüzden yaşıma bakarak yorum yapmazsanız çok sevinirim.Tavsiyeniz olarak ise içimden geçenleri paylaşmaktan gelecek bir zarar göremiyorum açıkçası.ukalanın teki olabilirim lakin kendi adıma doğru bildiklerimin sonuna kadar arkasındayım.Ve emin olmadığım hiç bir şeyi doğru olarak kabul etmem:rendeer:

Alp Abi yine de çok teşekkür ederim:rendeer:

İnsan, olduğu yaşı yaşarsa en güzelidir.... Yaşamak istediği yaşa zaten gelecek. Sonra diyeceksinki keşke geri dönebilsem......

Sadece biraz aceleci davranıyorsun..... Daha önünde çok uzun motorculuk hayatı var.... O yazdıklarını belki birebir yaşayacaksın..... Ve göreceksin ki tahminlerle tuhminlerle olmuyormuş......

Tekerin herzaman asfaltta kalsın..... :rendeer::rendeer:

Keşke senin yaşına dönebilsem de hiç konuşmasam.....Ağzımı açmam ....:p

İnsan, olduğu yaşı yaşarsa en güzelidir.... Yaşamak istediği yaşa zaten gelecek. Sonra diyeceksinki keşke geri dönebilsem......

Sadece biraz aceleci davranıyorsun..... Daha önünde çok uzun motorculuk hayatı var.... O yazdıklarını belki birebir yaşayacaksın..... Ve göreceksin ki tahminlerle tuhminlerle olmuyormuş......

Tekerin herzaman asfaltta kalsın..... :rendeer::rendeer:

Keşke senin yaşına dönebilsem de hiç konuşmasam.....Ağzımı açmam ....:p

Sustum o zaman...Yaşlılığında kıymetini bil ama onun da ayrı bir güzelliği var:queen::queen::queen:

slm kardesim. sen bu konuda çokkkk fazla uçmuşsun.bende senınle aynı yastayım bende kasımda 17 olcam ama motorda ilklerden biri tecrübedir. ben mondial 100 kh kullanıyorum. sende küçükten başla sonra çıkarsın yükseklere.

1 ay sonra tekrar hortlayan bi konu.Bence artık kapatılması gerek :farao:

honda derim ama.tecrüben yoksa birden 900lük motora binmen sakıncalı olabilir.büyüklerimin dediği gibi ufak makinalarla başla.meselacbf150,cbr 125 vb.ama illed de büyük motor istiyosan CBR 900 RR.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar