CBR 650 F Test

Hayırlı olsun Allah kaza bela vermesin bende bugün üstüne oturdum oturuş pozisyonu selesi falan rahat makineye benziyor 5000 eksiğim var önümüzdeki sezona artık içimde kaldı

Motosikleti
Honda Crf 250 L (2020), Honda Sh 125i
Hayırlı uğurlu olsun.
Keyifle kullanmanı dilerim. :cat:

Karalý;3395603' Alıntı:
Hayýrlý olsun Allah kaza bela vermesin bende bugün üstüne oturdum oturuþ pozisyonu selesi falan rahat makineye benziyor 5000 eksiðim var önümüzdeki sezona artýk içimde kaldý

Dostum 5bin eksiğin var sa ve almaya niyetli isen hemen al. Borç harç bul buluştur.

Sonraki sezona biz 5bin biriktirim diyene kadar honda amca 5bin zam daha yapar, yine 5bin eksiğimiz olur.

Yükselişte yoktu malesef :(

Konteynerin Kapılarını Açık tutuyorum :)içi ferah yani :)

Evet TWO Broyu Servisten getirteceğim Garantisinin iptal olduğunu bende duydum :( Aksesuar olarak koruma takozu,Siyah cam Elcik Two Bro taktıracağım....

Herkeze iyi Dilekleri için teşekkür ederim

---------- Mesajlar birleştirildi - 19:57 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:43 ----------

İlk Gözlemlerimi sizlerle paylaşmak istedim

Benzin kapağını Beğenmedim Anahtar üzerinde kalmamalıydı Örneğin ilk benzinimi aldım Pompacıya Fulle dedikten sonra kasaya kart ile ödemek için geçtim,Geri döndüğümde Anahtar üzerinde benzini fullenmiş Bir motor gördüm Çakal hırsızlar için açık bir davetiye gibi geldi.

Hornette de aynı durum var, benzini alana kadar bekleyeceksiniz, zaten öyle yapmanız lazım bizim ülkede, adamın nası benzin koydugunu bilmiyosunuz, pompayı depoya öyle bir sokmaya geliyorlar ki sanırsın adamlar tecavuzcu coskun, bizim depo da Mujde Ar :)

Bence ya bizim bir arkadasın yaptıgı gibi depoyu sen dolduracaksın, ya da adamların basında durup yavas kardesim, cizme kardesim, cıkarırken uzerine benzin dokme kardesim dıye kafalarına vuracaksın.

Bir de two bro ile ilgili genel fikrimi söyleyeyim, Hornette kullandıgımdan bilirim az cok, bu motor da az cok Hornet motoruna benziyorsa, akropovic daha iyi olacaktır. Two bro lar biraz fazla ses yapıyorlar :)

Bu arada hayırlı ugurlu olsun, kazasız belasız kullanın inşallah.

Hayırlı olsun ben de dün beyazını aldım henüz 40km yaptım
Söyledıgın tum detaylara katılıyorum ek olarak
Eskı kasa kullanmış bırısı olarak

600f'e göre çok daha konforlu olmuş, amortisorleri beğendim
Göstergeler hoş duruyor , aydınlatmalar da 10 numara

Bende twobrothers vardı eskı 600f'de
Mahalleden çıkarken utanıyordum
Bunun şimdilik böyle kullanacağım

Bayi 95oktan kullanın dedi, ben normalde aracıma falan 97 alıyordum
Takoz ve camı bende bekliyorum

Tekrar hayırlı olsun

Hayırlı olsun hocam :) maşallah tüm herşeyi yazmışsınız yeni motor alacaklara çok güzel bi ön araştırma olur Honda ya two bro çok yakışıyor cidden

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar