CBR 650 F Test

Yaklaşık 2,5 3 Aydır beklediğim Ha geldi ha gelicek dediğim CBR 650 F Sonunda geldi.Geldiğini öğrendiğim anda Ekipmanlarımı göz gezdirdim,Geçen sene aldığım Orejin kaskın dağıldığını fark ettim ve acil kask ihtiyacım vardı Aynı şekilde Elbisemde kışlık olduğu için İçerisinde yanıyordum İzmir Kahramanlar Motomaxa giderek ekipmanlarımı tamamladım.Çantamız olmassa olmaz :)

WWr928.jpg>

Kaskımızı Sevdiklerimiz sayesinde aldık :)

2vQN5L.jpg

Yazlık Montumuzda tamam

Z21Q7k.jpg

İzmir kuşadası Otobüsümüze binelim artık

1jnDvG.jpg

Bi nasipsizlik var Kuşaadasına vardım Tır daha yeni gelmiş ve Bizim CBR Tırın en dibinde kalmış onları çektik ve en sonunda yawrumuz gözüktü

1jnDNb.jpg

Yawrumuzu Soymaya Başladık

8mE2Mr.jpg

9vpqd9.jpg

OJd9L0.jpg

Sonunda Hazır

mq87ky.jpg

Gece saat 10:30 oldu Artık Anca yola çıkabildim,Plakamız daha çıkmadığı için Otobandan gitmek istemedim Eski yoldan gitmeye başladım ve ilk benzinimizi aldım

Z21Q3A.jpg

Eski yoldan Yavaş yavaş gitmeye başladım.1000 Km rodaj olduğu için 5000 Deviri geçmeden max hız 140 150 geçmeden gittim,Hava karanlık ama Motorun aydınlatmasını çok beğendim ,Çevre yolunda 140 KM de ruzgardan hiç etkilenmedim,CBR 250 Den sonra Sanki Eşşekten inip ata binmiş gibi hissediyorum kendimi,Plakamız çıkmadığı için bu sabah iş yerinde Garajımıza ( Konteyner içine :) ) Motoru kapattım.

Dok6Wv.jpg

9vpqA5.jpg

Formu buraya açmamdaki sebep CBR 650 F için olumlu olumsuz tüm aktarımlarımı yapacağım şuan 250 KM yaptım tek olumsuz tarafı Sağ bacağıma Sıcaklık vurması Rodaj bittikten Sonra TWO bro , Siyah cam Koruma takozlarını takacağım onlarla ilgilide bilgi paylaşımında bulunacağım,Soner Arkadaşımdan Camrerayı ödünç alıp video paylaşımlarındada bulunacağım.Allah Herkeze gönlünden geçen motoru nasip etsin inşallah...

Kazasız Sürüşler.

Not:Cem Ramazandan Sonra Islatmak için İnciraltı veya çimlerde buluşalım lütfen :)

Moderatör tarafında düzenlendi:
Teşekkür ederim

1 Ay boyunda resim ve video paylaşacağım.Kuşadası Honda Ahmet abiye Yardımları için teşekkür ederim

İzmir İl Temsilcisi
Hocam hayirlisi olsun vallaha okurken guzel ozetlemissin ben bile heyecan yaptim :)

Sicaklik her 4 silindirde var olumsuzluk saymasan bile olabilir isiklarda fan acarsa alttan fön makinesi calisiyor :)

Biz her cuma hemen hemen toplaniyoruz alsancakta inciralti biraz uzak kaliyo bizim taraflara ama yinede biz bize kacamak yapariz farketmez :)

Bugun alsancak iskelesinin onundeki cimlerde toplanicaz saat 9 gibi bekleriz :cat:

Çok teşekkür ederim herkeze

Tamamdır :) Bu akşam gelirim demiştim ama Plakayı unuttum Plakayı daha çıkaramadım :( Haftaya ordayım inş

Son düzenleme:
hayırlı olsun..o konteynır sıcakta yanmazmı yav :) erimiş cıbır olur içerde :)

Hayırlı olsun. Allah Kazasaız belasız kullanmayı nasip etsin.
Aksesuar konusunda bende yapmak istiyorum bişeyler ama yeni model olduğu için maalesef seçenek hiç yok. Bide egsoz konusunda yetkili servis egzosu değiştirirsen garanti dışı kalır dedi!!! Bilginize...

Hayırlı uğurlu olsun. Güle güle kullanın. Allah nazardan saklasın.

Yükselişte yoktu malesef :(

Konteynerin Kapılarını Açık tutuyorum :)içi ferah yani :)

Evet TWO Broyu Servisten getirteceğim Garantisinin iptal olduğunu bende duydum :( Aksesuar olarak koruma takozu,Siyah cam Elcik Two Bro taktıracağım....

Herkeze iyi Dilekleri için teşekkür ederim

---------- Mesajlar birleştirildi - 19:57 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:43 ----------

İlk Gözlemlerimi sizlerle paylaşmak istedim

Benzin kapağını Beğenmedim Anahtar üzerinde kalmamalıydı Örneğin ilk benzinimi aldım Pompacıya Fulle dedikten sonra kasaya kart ile ödemek için geçtim,Geri döndüğümde Anahtar üzerinde benzini fullenmiş Bir motor gördüm Çakal hırsızlar için açık bir davetiye gibi geldi.

728yVl.jpg
[/url][/IMG]

Bagajı Beğenmedik CBR 250 Gibi sadece yolcu kısmının açılması tercihim olurdu

Z21OVg.jpg
[/url][/IMG]

Ön cam Herzamanki gibi Beyaz tabiiki sevemedik biran evvel siyah yapacağız

lBzb9B.jpg
[/url][/IMG]

Gösterge panelini çok beğendik 600FA Barkın ında sölediği gibi eski tempra göstergesi gibiydi Çok üzücüydü bence

X2YEJj.jpg
[/url][/IMG]

Anahtar ince gayet hoş

V2y3XP.jpg
[/url][/IMG]

Ön Amortisörler Standart ayarında bence gayet güzel

AZYy6r.jpg
[/url][/IMG]

Koltuk Altı Amortisör olması çok güzel olmus cukurlara girince belime Ah ıhh puhh yapma sayım 0 lara indi

LdoO1b.jpg
[/url][/IMG]

Lastik Ebatı gayet iyi Lastikler hoş

y2nz4M.jpg
[/url][/IMG]

Egsoz Gayet şirin duruyor Ama ben TWO Bro sesini çok sevdiğimden dolayı değiştireceğim

Orjinal egsoz seside youtubedekilerin aynısı

rYdJEB.jpg
[/url][/IMG]

Aynalar Sivri olması çok güzel görüş açımı Daha çok açtı

onz6Eo.jpg
[/url][/IMG]

LED Aydınlatmaları çok beğendim Gayet hoş ama zifiri karanlıkta Motorda yeni olduğundan Arada tedirginlik yaşayıp Dörtlüleri açıp gittim O zaman dahada farkedildiğimin farkında vardım

8mENPr.jpg
[/url][/IMG]

Sürüşle ilgili Konfor v.s. KM Yaptıkca Yazacağım...

Hayırlı olsun hocam.. Kazasız belasız, tekerine daş değmesin .

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar