cbr 600rr .... r6

1- yabanci dilin var mi?

2-hayir. sm ler cross motorlardan olur. cunku sm yapmak icin hafif bir saseye ve dizlerinin arasinda incelen bir govdeye ihityac vardir. Transalp, Bmw GS serisi, tenere, varadero, v-strom ve diger buyuk irklara cadde lastigi takilirsa bu onlari arazi motorundan alir ve onlari enduro yapar o kadar.. ama bir cross ise supermoto olur.. supermoto yapmak icin bir cross'a ihtiyacin var yani..

Yabancı dilim (ingilizce) okuduğumu anlayacağım kadar var sorun olmaz. SM'ler uzun yol yapmaya uygun mudur???

Son düzenleme:
SM olacaksa bu olsun :p

KTM%20990%20Super%20Duke%20R%2007%20%201.jpg

KTM+990+Super+Duke+R+07.jpg

Son düzenleme:
offf bunlar ne yaaaa....race fln hikaye:p gerçekten mükemmeller hele o en öndeki ön kaldırark arabayı sooluo bide kendi şeridine geçiyorya pfff :S ... bu arada 660 r de bunlar kadar güçlümü_? ..yani iyice öğrenince bunlar gibi gidebilirmiyiz bizde :)

Ne gerek var bunlar gibi gitmeye. Yada ömrünün en güzel yillarini, hayatini tekerlekli sandalyede gecirmeye... dicem belki hevesin kirilacak ama söylemek zorundaymis gibi hissettim kendimi. Bu tip hareketler ögrenilir ögrenilmeyede kelle koltukta olduktan sonra neye yarar, yada sen öldükten sonra neye yarar allah korusun.
Bak delikanlisin hayatinin kiymetini bil cocukca heveslere kapilip hatalar yapma. Arkandan birsürü insan gözyasi döker sonra.
Bilge insan ol, hata yapmaktan korkan insan bilge insandir.
Motosiklete bin püfür püfür salina salina gez arada bi gaza dokun cek . Yada videodaki bu serseriler gibi gazla!! secim senin ama emin ol eninde sonunda cuvallarsin ve burdaki kimse bunu istemez.
Bu arada xt660r yada x gercekten güzel motorlar tavsiye ederim. :rendeer:

Ne gerek var bunlar gibi gitmeye. Yada ömrünün en güzel yillarini, hayatini tekerlekli sandalyede gecirmeye... dicem belki hevesin kirilacak ama söylemek zorundaymis gibi hissettim kendimi. Bu tip hareketler ögrenilir ögrenilmeyede kelle koltukta olduktan sonra neye yarar, yada sen öldükten sonra neye yarar allah korusun.
Bak delikanlisin hayatinin kiymetini bil cocukca heveslere kapilip hatalar yapma. Arkandan birsürü insan gözyasi döker sonra.
Motosiklete bin püfür püfür salina salina gez arada bi gaza dokun cek . Yada videodaki bu serseriler gibi gazla!! secim senin ama emin ol eninde sonunda cuvallarsin ve burdaki kimse bunu istemez.

x imi önerirsiniz r yimi_? ..sanırım sadece ön tekerlek ve jant farkları var tork güç vs aynıymıs sanırım.._?

sana son bi sorum var :D:D bu arada seni sevdim arkadasım... motoru alınca yanına mutlaka gelcem:) ...bu xt 660 r ile xt 660 x in arasında ne tür farklar var hangisini önerirsin_??

eyvallah birader, eksik olma ;)

xt 660 r'in araziye olan uyumlulugu daha fazla, xt 660 x'in de caddeye uyumlulugu daha fazladir.

jant, lastik, sanzuman ve vites donanimi da ufak bir farklilik gosterir. ve birde artci tutamaklari gibi bazi ufak aksesuarlarda kullanim degisikligi gibi detaylar vardir. onun disinda motor ayni motor ve malzeme ayni malzeme.

ben motoru o tip yollarda pek fazla kullanmaktan yana değilim daha çok dag bayır ne biliyim boş bi çayırda ön kaldırma dönerken o adamlar gibi drift yapma hallerimde var tabi ama trafiğe kapalı alanlarda boluda heryer dağ bayır :)

eyvallah birader, eksik olma ;)

xt 660 r'in araziye olan uyumlulugu daha fazla, xt 660 x'in de caddeye uyumlulugu daha fazladir.

jant, lastik, sanzuman ve vites donanimi da ufak bir farklilik gosterir. ve birde artci tutamaklari gibi bazi ufak aksesuarlarda kullanim degisikligi gibi detaylar vardir. onun disinda motor ayni motor ve malzeme ayni malzeme.

bana r serisi daha güzel geldi daha büyük tümseklere meydan okuyabilirim onunla bu arada benim başlıpa bak foruma bak ya:cherry::cherry:

Son düzenleme:
Yabancı dilim (ingilizce) okuduğumu anlayacağım kadar var sorun olmaz. SM'ler uzun yol yapmaya uygun mudur?

guzel o zaman sana bazi linkler atarim.

uzun yol yapmaya uygundur ama siddetli ruzgarda dikkat ister, ve tabii ki bir cruiser rahatligi sunmaz. onun disinda bel, sirt, dirsek gibi agrilarin olmaz. varadero yada africa twin suren ne kadar yorulursa o kadar yorulursun..

bu arada benim başlıpa bak foruma bak ya:cherry::cherry:

:cat: en azindan bir SM'ci doguyor ::sefereee

Son düzenleme:
guzel o zaman sana bazi linkler atarim.

uzun yol yapmaya uygundur ama siddetli ruzgarda dikkat ister, ve tabii ki bir cruiser rahatligi sunmaz. onun disinda bel, sirt, dirsek gibi agrilarin olmaz. varadero yada africa twin suren ne kadar yorulursa o kadar yorulursun..

:cat: en azindan bir SM'ci doguyor ::sefereee

Çok sağol Teşekkür ederim :) :cat: :thumleft:
::alkiis::

boludaki tek sm ci olucam ::cheeeeer :p ..bi ara vardı bi abi xt660 x i olan sonra ninja aldı su an kimse yok 125 lik kros var bi kaçtane ..

bu da benim sm'im.. istanbul-izmir arasi cok gider gelirim.. eger sende alirsan bolu yolunda belki beni gecirirsin ;)

bi alsam seni boğaz köprüsünde karşılarım mengene kadar gelirim peşinden :mrgreen:

Son düzenleme:
herkes kafasına göre tavsiyede bulunmuş, 600rr yada r6 demişsin araya alakasız motor tavsiyeleri girmiş.
anladığım kadarıyla genel olarak görünüm önemli senin için 200 km yi geçmeyeceksen 600rr- r6 arasındaki farkıda anlayamazsın, onun için bütçen hangisine yetiyorsa ona bakmalısın, bu iki makinede aklını alır senin:)
hatta birgün 600rr ile bana artçı ol, o gün vazgeçersin böyle bi makine almaktan. indikten 30dk sonra ayak titremelerin geçmez.
ne lanet makinedir bunlar şuan anlayamazsın aldığında ve kullandığında anlarsın.
dediğim gibi bütçene göre değerlendir olayı çünkü 600rr-r6 arasındaki farkı anlamak bir anda olacak iş değil. bu durumda 600rr daha mantıklı ve uygun fiyat.

Daha 600 lük makineye çok zamanın var derim. 600 - 125 = 475 eder.
475+süper sport= çoooook cc eder. Bence düşün derim.
Üstüne üstlük şehir içi kullanım için çok rahatsızdır ss ler.

Scooterdan inip de hemen race makinaya geçmek istemen bana biraz garip geldi. Aslına bakarsan 600 CC lik ss yerine touring veya naked makina kullansan hiç fena olmaz. Güce alışmak için iyi olurdu. Bu sadece tavsiye...
Ama soruna gelince:
Bence Honda 600 RR almalısın. Hem bütçene daha uygun, servisi yaygın hem de pistte yarışmayacağına göre ve aradaki farkıda anlayamayacağına göre Honda...

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Bende R_1 hastasıyım. Şiddetle tavsiye ederim
998 cc, azami Güç:12,500 dev/dk 133,9 Kw 189 hp
Kısmet olursa 2 sene ıcınde bende bıtane alacam, paraça fıyatları bayağı bi yuksek, adamın belını buker, biraz kullandıktan sonra istemeyerek olsada satacam.
Yamaha R_1 0-dan 100 km hıza 2.4 sanıyede cıkarmı_? bu konuda çesıtlı soylentıler var! Nekadarı doğru cevap beklıyorum

Demek ki ikisi de güzel :) 600'lük racingler arasında sadece ufak farklar var. Biri 5hp daha güçlü, biri 5kg daha hafif, biri biraz daha çok gaz tepkisine sahip, biri virajlarda çok az daha iyi vs. vs.

Tutup pistte yarışmayacaksan hangisi kesene uygunsa ve hoşuna gidiyorsa onu al. Sonuçta dört markanın da motorları son teknolojiyle üretilmiş son derece kaliteli aletler. Zaten önceki motoruna kıyasla en kötü racing bile roket gibi hissettirecek :)

Doğrudur....Kaşe imza....:p

Bence CBR 600RR daha iyi - 2008 leri 'yılın motoru' seçilmişti Motorcycling dergisi tarafından.. -t

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar