600rr son karar görüntüsü adı yeter :cat::rendeer:
doğru söylüyorsun ama forumdakilerin geneli ilk önce daha hantal bi motorla kademe atla 125 ten race e gecme diyor...sanırım onlara hak vermeye başladım çünki az önce bu sitedeki motor kazasından vefat edenlere baktımale: ve çok üzüldüm
ale:
ale: bu aksam babamlada bir konuşma yaptık alıcaksan düzgün bi motor al bende kullancam dedi ve açıkcası onun içinde çok endişelendim oda motor hastasıdır ve hangi motoru alırsam kesin benden çok gezer 600 rr nin üzerine oturduğu anda ben ne yaptım diye büyük pişmanlık yaşayabilirim.. ...o yüzden yukarıda arkadaşın önerdiği xt 600r modeliyle baslamak sanırım benim içinde babam içinde en doğrusu olucak...bu xt 660 hem kendimi geliştirmek için hemde bolunun saklı kalmış güzelliklerini keşfetmek için çok ideal bir motor...
beyler bu yazıyı okuyanlar oncada yorum yapmışlar bosu bosuna adam baska motor alıcakmıs deyebilir herkezden özür diliyorum.. son kararım xt 660 r sanırım..
Üstadım benim her iki makineye de sahip olma şansım oldu hamd olsun. Öncelikle 2006 600 rr ve 2007 r6 arasında rahatlık açısından 600rr derim.Performans üst devirde R6 alt devirlerde 600rr derim. Yakış açısından hemen hemen aynı. Görünüm açısından r6 derim. Kıvraklık bence senin vücuduna ve becerine kalan birşey. Frenajda honda bir tık önde ama r6da en az onun kadar iyi. Yani anlayacağın sadece üstüne otur her iki motorunda ve hangisinde işte bu dersen onu al ayırt etmek çok zor çünkü.Kolay gelsin.
valla sonunda senin dediğine geldim..birde boluda heryer yeşillik dag bayır orman...bende senin gibi düşündüm bu endurolarla dagda bayırda iyi denge sağlamayı öğrenirsem motor hakimiyetim baya yükselir...bu arada son hız 160 dimi? yukarıda 160 yazmısın ama ben bş 180 bekliyordum...aslında bu tür motorlarda son hızın bir önemi yok güç önemli..evet kesin kararımı verdim xt 660 alıcam bu yazın ortalarında elimde olur sanırımhahaha dedim sana supermoto al diye dimi
aramiza hosgeldin kardesim! diyebilirim umarim gerci bu hizla iki gun sonra sen, chopper alacammm! diye bi karar degisimi yasamassan
dostum xt 660 motor olarak kendini kanitlamis bir makinedir. kullanim rahatligi segmentinin icinde ust basamaklarda olmasini saglar. inanilmaz kivrak, engel tanimaz, yol, asfalt, koy yolu, arazi, merdiven, cukur, kaldirim, refuj falan dinlemezsin.. oyle ki ben birgun istanbul besiktasta abbasaga parkinin yaninda trafik sikisikligi yuzunden parkin merdivenlerine dalip yaklasik 45 mt yukari dogru merdivenlerden cikmistim, motor bunu o kadar rahat yapti ki artik oradan gecerken hususi olarak merdivenlere daliyorum.. eger bir sm kullanici olursan ve eger xt660 sahibi olursan inan bana sehirde kendine ait parkurlar yaratmaya baslayacaksin.. bir kedi rahatliginda olmak gercekten seni memnun edecektir..
hem sm ler asiri oranda denge kabiliyeti istediklerinden bir sm in ardindan bir ss e gecmek sana gozle gorulur artilar saglayacaktir..
ha motor sesi bir ss e yaklasamaz tabi, ivmelenme tabii ki cok zevkli ama bir ss'le kiyaslanamaz tabi..
topspeed? 160?
ama uzuuuuuuun omurlu, dayaniklilik abidelerinden, isci grubu, drift manyagi, engelleri eglence yapan, ekonomik yagmur camur binilen bir makina.. hem baska hangi tur motor temiz de olsa kirli de goze guzel gozukebilir ki?![]()
valla sonunda senin dediğine geldim..birde boluda heryer yeşillik dag bayır orman...bende senin gibi düşündüm bu endurolarla dagda bayırda iyi denge sağlamayı öğrenirsem motor hakimiyetim baya yükselir...bu arada son hız 160 dimi? yukarıda 160 yazmısın ama ben bş 180 bekliyordum...aslında bu tür motorlarda son hızın bir önemi yok güç önemli..evet kesin kararımı verdim xt 660 alıcam bu yazın ortalarında elimde olur sanırım..bu arada kullanım rahatlıyı yazmıssın uzun yolda çok yoruyormu bu makina_?
160'i gor, sonra gel beni gor
sm ler standart donanimlarinda 45 derecelik rampayi iki kisi 2. viteste hic zorlanmadan hatta durumu iyi ise 3. viteste bile tasiyacak bir torka sahiptirler.
tek basina surersen iyi bir dengeleme ile ayni rampada tek teker yapabilirsin..
amaaaa son hizda sorun yasarsin soyle ki motor bagirir, titrer, huzursuz olur, keyifli olmaz.. hem aerodinamik olarak da musait degildir yuksek hiza..
uzun yol.... soyle diyeyim, en iyi oturus pozisyonuna sahip oldugun icin hiiiiic yorulmazsin, ama yuksek hizli gideceksen dedigim gibi rahatsiz edecektir.. haa iyi bir sm ci olursun, duz yolu 14o la gidersin ama gelen viraji da en kotu 125 le alirsin... bir ara bir video eklenmisti, supermoto diye arat cikar mutlaka, 3 sm ci aaayni bolu yollarinda geziyolarbulursam link atarim.. hayran olursun!
buyur http://www.evisor.tv/tv/supermoto/supermoto-2928.htm buldum.. :cat:
offf bunlar ne yaaaa....race fln hikayegerçekten mükemmeller hele o en öndeki ön kaldırark arabayı sooluo bide kendi şeridine geçiyorya pfff :S ... bu arada 660 r de bunlar kadar güçlümü_? ..yani iyice öğrenince bunlar gibi gidebilirmiyiz bizde
![]()
r600 un calisma ve guc prensibi xt660 dan cok farkli, seninde videoda gordugun gibi sm ler hacmi ne olursa olsun rampada ve virajda ss'i tokatlarlar.. (videoda dikkat et goreceksin) ama duzlukte; gecmis olsun
he senin sordugun xt660 ile bunlari yapabilir miyim ise; cevap kocaman bir EVET:cat:
160'i gor, sonra gel beni gor
sm ler standart donanimlarinda 45 derecelik rampayi iki kisi 2. viteste hic zorlanmadan hatta durumu iyi ise 3. viteste bile tasiyacak bir torka sahiptirler.
tek basina surersen iyi bir dengeleme ile ayni rampada tek teker yapabilirsin..
amaaaa son hizda sorun yasarsin soyle ki motor bagirir, titrer, huzursuz olur, keyifli olmaz.. hem aerodinamik olarak da musait degildir yuksek hiza..
uzun yol.... soyle diyeyim, en iyi oturus pozisyonuna sahip oldugun icin hiiiiic yorulmazsin, ama yuksek hizli gideceksen dedigim gibi rahatsiz edecektir.. haa iyi bir sm ci olursun, duz yolu 14o la gidersin ama gelen viraji da en kotu 125 le alirsin... bir ara bir video eklenmisti, supermoto diye arat cikar mutlaka, 3 sm ci aaayni bolu yollarinda geziyolarbulursam link atarim.. hayran olursun!
buyur http://www.evisor.tv/tv/supermoto/supermoto-2928.htm buldum.. :cat:
Adamlar aşmış cidden hayran kaldım Paylaşım için sağol :cat::rendeer:
Hatta cruiser hayalim süpermoto'ya kaydı neredeyse :cat::cat::cat::cat::cat:
dönerken nasıl kaydırıolar öle ya ... o hareketleri yapmak güven özveri tecrübe ister :cherry:
sende bendensin benim ss hayalim süpermotoya kaydı.aslında 1 2 yıl kadar ertelendi tam kaydı sayılmaz
Sevgili fullthrottle iki sorum olacak sana.
1) Bu motorlar hakkında bilgi edinebileceğim bir yer var mı? :silent:
2) Her enduro motor'u sm yapabilir miyiz örneğin TransAlp??? :silent: