cbr 500 r ile uzun yol sizce nasıl olur?

Evet beyler 480 küsür km gidiş aynı şekilde geliş yapacağım Eskişehire.
Sizce nasıl olur? ben motoru İstanbuldan alıp gelmiştim ama yeni aldığım için biraz korkarak sürmüştüm keyif alamamıştım.

Alıştıydan sıkıntı olmaz diye düşünüyorum her 100-150 kmde bir mola verirsen tamamdır.

Ben dominarla 600 km yi 3 kere mola vererek gittim sıkıntı yaşamadım.

500r bu, yağ gibi gider gelirsin.Tek korkun soğuk olsun. Kat kat giyin. Vallahi bu aralar hava soğudu sümüklerin akar kaskın içinde :)

500r bu, yağ gibi gider gelirsin.Tek korkun soğuk olsun. Kat kat giyin. Vallahi bu aralar hava soğudu sümüklerin akar kaskın içinde :)

İçlik almıştım zaten onu giyerim üstüne kalın bi kazak üstünede 4 mevsim montumu giyerim polar boyunluk işi çözer heralde :)

Bende var bilgde olmadığım için resim paylaşamıyorum ama Yunan Bulgar ,bodrum yaptım , yag gibi gider gelir ama bu havada yagmur dikkat et . Eskişehir birde soguk olur o işi nasıl çözersin bilemiyecegim

Bende var bilgde olmadığım için resim paylaşamıyorum ama Yunan Bulgar ,bodrum yaptım , yag gibi gider gelir ama bu havada yagmur dikkat et . Eskişehir birde soguk olur o işi nasıl çözersin bilemiyecegim

Biliyorum Eskişehirin soğuğunu, yanıma fazladan bişiyler alırım ama yeterli olurmu bilmiyorum.

Gidilir 120ye sabitler sakin sakin uzarsın

Rahat motorun var düşünme bin ve git

Geçen hafta antalyaya yaz tatiline giderken kutahyada parmağı dondurduk sanmistim morarmıştı 1 derecede baya kullanmistim
Ellere ayaklara hayalara dikkat et gerisi gelir

Linkteki videoya bir göz atabilirsin. Bende pulsar dan sonra 500R a geçmeyi düşünüyorum tam kafamdaki 2. motor.

https://www.youtube.com/watch?v=D97LnwkgeKQ

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar