Eğer zemin dediğiniz gibi dümdüz ve çokta sert olmayab bir malzeme ise bu olan bana yalan gibi geldi.
Bende cbr 250 mi 1 kez yatırdım, 1 kez de kaza yaptım.
Gidon yamuldu ve grenajlar çizildi.
Ozaman bana yalan gibi geldi.
Ben 2013 cbr 250 yi lastiğini şişirirken bir anda ayaklığı kapandı, kaldırıma düştü .
Depo değdi kaldırıma , azıcık çizildi.
Elimle göstermezsem farkedilmeyecek kadar hemde.
Bildiğimiz taş kaldırıma düştü.
Birde kaza yaptım, viraja fazla hızlı girince yoldada toz olunca, yolun dışına doğru kaza yaptım.
Onda gidon yamuldu. Birde grenajlar çizilmişti.
Depoda hiçbirşey yoktu.
Bence söylediği doğru değil.
Fakat belki görmediğimiz bir yere vs çarpmıştır.
Belki 2012 lerin boyası daha kalitesizdir vs bilemem.
O yüzden direk yalan söylüyor demiyim.
Ben başımdan geçenleri anlattım.
250 lira imiş serviste.. Yahu bizim zarar verdiğimiz parça ortada sinyal bir de bunu eklemişler akıllarınca bakalım çarşamba işlerimi ayarlayım ben görüşmeye gideceğim enayi değil herkes ekstradan neden suçumuz olmayan bir şeyi ödeyelim arkadaşlar kesinlikle boşluğa düştü araç
Benim deponun da tank pedin tam altına gelen kazada diz darbesiyle oluşmuş bir göçük var. Aldığımda böyleydi. Servis 400 tlye yapıyorlar dedi ben de acemiyim zaten bir iki de ben düşürürüm diye yaptırmadım. 250 tl fiyatı hangi servis verdi acaba bende ne boya atma ne de çizgi bozulması var 200-250 tl halledebileceğim bir yer varsa yaptırayım bari.
Ozaman bana yalan gibi geldi.
Ben 2013 cbr 250 yi lastiğini şişirirken bir anda ayaklığı kapandı, kaldırıma düştü .
Depo değdi kaldırıma , azıcık çizildi.
Elimle göstermezsem farkedilmeyecek kadar hemde.
Bildiğimiz taş kaldırıma düştü.
Birde kaza yaptım, viraja fazla hızlı girince yoldada toz olunca, yolun dışına doğru kaza yaptım.
Onda gidon yamuldu. Birde grenajlar çizilmişti.
Depoda hiçbirşey yoktu.
Bence söylediği doğru değil.
Fakat belki görmediğimiz bir yere vs çarpmıştır.
Belki 2012 lerin boyası daha kalitesizdir vs bilemem.
O yüzden direk yalan söylüyor demiyim.
Ben başımdan geçenleri anlattım.
Bu ancak söyle olabilir; motorun devrildiği yerde otomobillerin geçmemesi için koyulan alçak direklerden vardır ve motor yana devrilirken depo direğin tepesine vurmuştur. Çok ufak bir lhtimal...
gidonu düzelttirdin mi hocam, ne kadar masraf çıktı?
Düzelttirmedim riske girmemek için.
Yenisini aldım.
40 tlmiydi neydi hatırlayamıyorum tam rakamı.
o kadar ucuz mu yav, ben de komple değiştireyim o halde.