teşekkürlerKAzasız belasız cezasız sürüşler. Hayırlı olsun çok güzel makinaymış.
250 den 600 e geçiş aynı oranda sadakanızı da artırın ki belalara kefaret olsun
Allah kaza bela vermesin. Güle güle kullanın..
KAzasız belasız cezasız sürüşler. Hayırlı olsun çok güzel makinaymış.
250 den 600 e geçiş aynı oranda sadakanızı da artırın ki belalara kefaret olsun
Allah kaza bela vermesin. Güle güle kullanın..
öyle şey mi olur la
250 varken sadaka 10 tl olsa;
600/250 = 2,6
2,6*10 = 26
kardeş önceden 10 tl lik sadaka veriyosan şimdi 26 tl vermen lazım aynı oranda artır çünkü..diğer bir ifadeyle tarife 250 den 600 e geçiş için 2,6 kat, 1000 cc ye geçiş için 4 kat...bu senenin sadaka oranları
ne güldüm sabah sabah yaw..
Çok güzel bir tercih.Şu sıralar ben de 2 veya 4 silindir touring makinalara yan gözle bakıyorum bu yazki uzun menzilli rota planlarım sebebi ile![]()
öyle şey mi olur la
250 varken sadaka 10 tl olsa;
600/250 = 2,6
2,6*10 = 26
kardeş önceden 10 tl lik sadaka veriyosan şimdi 26 tl vermen lazım aynı oranda artır çünkü..diğer bir ifadeyle tarife 250 den 600 e geçiş için 2,6 kat, 1000 cc ye geçiş için 4 kat...bu senenin sadaka oranları
ne güldüm sabah sabah yaw..
Hocam, sadaka hesaplamanda hata varŞöyleki;
10TL / 250cc = 0,04TL (1cc sadakası)
0,04TL x 600cc = 24TL (600cc sadakası)
İşin şakası bir yana, ben motoru aldığımda ihtiyaç sahibi bir tanıdığa iyi bir sadaka vermiştim.
mesela?
4 silindirli aletlerin neredeyse tamamının girebileceği yollar kısıtlı...sen hangilerine bakıyoruz sadece asfalt mı düşünüyosun..?
cbr'ın en ozledıgım seyı olmayan hararetıydı...rr'la sımdı, hele bu sıcaklarda...of yanidegerını bılın.
makinaya dik oturuş pozisyonu ve cbr den katça yüksek torku oluşu sayesinde frenlemeside bir okadar iyi kontroller süper demek istediğim sanki cbr den daha çok güven verdi kontrol olsun hız olsun konfor olsun şimdilik aklıma bunlar geliyor.
Evet 4 silindir dusunuyorum ama senin de dedigin gibi bazi kisitlamalardan dolayi kararsizim.Fazer 8 ve Kle 650 versys arasinda kaldim su an.Gecen arkadasimin fazer 6 sini kullandim hosuma gitti diyebilirim.Yarin gidip Daytona motorda ikisine de bakacagim ve karar verecegim.Muhtemelen yuksek olmasi ve oturus pozisyonundan dolayi Kle 650 de karar kilacagim:cat:
Hocam affınıza sığınarak ben bu kısmını anlamadım.. Yüksek tork sayesinde frenlemeside bir o kadar iyi ne demek?
Hayırlı olsun yeni motorunuz Allah kaza bela vermesin...
yolculuğun geneli için eğer rotan bilmediğin yolları içeriyosa versys doğru bi seçim olur...fazer 8 hakkını vermedikten sonra yani yüksek süratlere çıkmadıktan gereksiz ki ben fazerın hakkını vermedim aldığımdan veri..
kardeş benim anladığım kompresyona ilişkin..yani gazı kestiğinde güçlü bir yavaşlaması var demek istemiş olabilir...
orda yazım hatası yaptım tork ile frenlemenin alakası yok çok uykusuz olduğum için birde düzeltemeye üşendiğim için yorgunluktan dolayı orası öyle kaldıHocam affınıza sığınarak ben bu kısmını anlamadım.. Yüksek tork sayesinde frenlemeside bir o kadar iyi ne demek?
Hayırlı olsun yeni motorunuz Allah kaza bela vermesin...
öylede demiş olabilirim bilmedenyolculuğun geneli için eğer rotan bilmediğin yolları içeriyosa versys doğru bi seçim olur...fazer 8 hakkını vermedikten sonra yani yüksek süratlere çıkmadıktan gereksiz ki ben fazerın hakkını vermedim aldığımdan veri..
kardeş benim anladığım kompresyona ilişkin..yani gazı kestiğinde güçlü bir yavaşlaması var demek istemiş olabilir...