Cbr 250 lastik önerisi

Arkadaşlar selamlar motorumdaki lastikleri söküp şu 3 lastikten birini taktırmayı planlıyorum. Lastik konusunda pek tecrübem yok önerilerinizi bekliyorum.

1- Anlas Tournee

2- Michelin Pilot Street

3-Pirelli Angel City

Anlas F/P diyorlar sizce değermi yoksa biraz daha para koyup diğer 2sinden birinimi önerirsiniz para sorunum yok.

---------- Mesajlar birleştirildi - 22:07 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:00 ----------

Arkadaşlar selamlar motorumdaki lastikleri söküp şu 3 lastikten birini taktırmayı planlıyorum. Lastik konusunda pek tecrübem yok önerilerinizi bekliyorum.

1- Anlas Tournee

2- Michelin Pilot Street

3-Pirelli Angel City

Anlas F/P diyorlar sizce değermi yoksa biraz daha para koyup diğer 2sinden birinimi önerirsiniz para sorunum yok.

Konuyu yanlış yere açmışım taşıyabilirmiyiz :salut:

Motosikleti
Ns200 15"

1- Anlas Tournee

2- Michelin Pilot Street

3-Pirelli Angel City

---------- Mesajlar birleştirildi - 22:07 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:00 ----------

Konuyu yanlış yere açmışım taşıyabilirmiyiz :salut:

Anlas hakkında lastik yüzeyinde çatlamalar gibi sorunlar okumuştum ve bir çok kişi bu konuda bahsetmişti, bana kalırsa Michelin veya Pirelli tercih ederdim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar