aklımı çelme kurban olim , zaten zar zor karar vermişim 500r aldırma bana 26 millara. bi de evet 500r pahalı. bi de 200 kilo motor. ben sürebilir miyim ki onu, zaptedemem gibi geliyo , 70 kilo bi adamım sonuçta.
dün bu mesajların üstüne gittim 500r baktım internetten, yeni kasası çok harika olmuş, o ön kafa tasarımı bitirdi beni ...
bak yine kafam karıştı 500r mı alsam ...
ulan siz var ya![]()
2. el Duke 16 taş çatlasa 17 bin TL. Ama 20 küsüre çıktığın zaman motor seçeneği o kadar fazla ki. Honda NC700 ler, Yamaha MT 7 ve XJ6 lar filan baya seçenek var. O yüzden CBR500R aralarında gereksiz olarak kalıyor. CBR500R ın pek tercih edilmemesinin de bir sebebi var. O yüzden A2 ehliyeti geçirene kadar düşük fiyatta kalıp satarken kolay satabileceğin bir motor bakacaksın.
hocam benim derdim güş ya da top speed değil ki. benim derdim konfor ve çeviklik. 250r alıcaktım ben bundan 6 ay önce sorsan . beheeey ne günlerdi şimdi 500r bakıyoz...
sonrasında abs takıntım başladı açtığım konulara bakarsan orda düşük cc absli motor diye bi konu açmıştım, işte düşük cc absli motor baktım , ninja diyen oldu , ktm diyen oldu. ktmlere baktım , gittim bayiide de baktım,sürmesem de oturdum şöyle bi. neyse rc250 bakarken e bari 390 olsun dedik, şimdi de 390 olcagına honda olsun 500r olsun kolay satılır, titresimi azdır, konforludur dediler vs vs çıta gitgide yükseliyo ama aynı fiyat bile olsa mt almam. o kadar tork fazla bana
Eğer ehliyet yetiyorsa gerçek anlamda konfor ve uzun yol aracı bakıyorsan o zaman XJ6 ve ya NC700 NC750 lere bakacaksın. 390 şehir canavarı. XJ6 hem şehir hem uzun yol canavarı. NC700-750 de en konforlu sürüşü sunuyor.
20 binlerde yeni olan başka motor aklıma gelmiyor. Ama CBR500R pek kolay satılmaz haberin olsun. CBR500R da alınır alınmaz değil ama o paraya çıkmışken çok daha iyi ürünler var söyleyeyim yani. Sonra ben buna bu kadar para verdim ama şunu alsam daha iyi olurdu deme.