Bazı markaların ve ucuz markaların deri kalınlığı belli.Ben sadece o çok bilindik daineseden çıkan korumalar için örnek verdim.Hiç bir şey insan hayatından önemli değil tabiki.Kullandığım montların içinden çıkan korumalara dikkat çekmek istedim.Tabiki herşeyin pahalısı kalitedilidir, bu herşey için geçerli.Bu mont ve kasklarla bir kere kaza yapıyoruz.Dikişleri çok sağlam diyede alpinestar vs bizi 100km hızda koruyor diye bir kaide olmamalı, .Başkası ne düşünür bilemem .en kalitelisinden orta ve düşük seviyede 3 mont elimde ,bakıyorum korumalara dainese daha sert sadece bu.Düşüncede montun dikişi, derinin kalınlığı, hayat kurtarmada yüzde 10 bile fark ediyorsa şükür..kalite her zaman sağlamdır.Dikişide deriside korumasıda iyidir.Aslında aynı dili konuşuyoruz.Tek sıkıntı oh dainese marka giyiyorum düşsemde bişi olmaz modundan çıkmak lazım.Ciddi fark yok ,matematiksel baksanız şu işe tulum yada astronomik fiyatlı korumalar harici malzemelerde hep aynı korumalar var.Deri aynı ,koruma aynı ,stikcer farklı .