cbr 125im geldi sonunda :)

uzun bi bekleyişten sonra nihayet bugün teslim aldım cbr'ı. gayet güzel bugün hava yağmurluydu ve pek gezemedim. şu anda 30km oldu daha.

bayi rodaj olarak hız sınırı felan koymadı çok zorlama ani hızlanmalar yapma gerisi önemli değil dedi. servisten arkadaşlar nasıl açarsan öyle gider alışır motorun dedi . bende aşırı zorlamadan gidiyorum :)

scaled.php

scaled.php

scaled.php

Çok hoş gözüküyo.. Güle güle kullanın.. Kazasız belasız...

hayırlı olsun her daim tekerin düz bassın disklerde kelebek disk olsaymış dahada güzel olurmuş

hayırlı olsun kardeşim kazasız belasız sürüşler. yeni kasaları benimde hoşuma gitti daha bi güzel olmuş.
seneye yaza doğru takas edelim benim siyah inciyle :cherry:

hayırlı uğurlu olsun. Kazasız belasız güzel günlerde kullanman dileği ile.

bizim bölümde demiştim ama burdan da yazıyım, hayırlı ugurlu olsun kardeşim.kazasız belasız .. :)

oooo masallah tu tu tu :D güle güle kullan bi zaman sonra bende 250 lini alıcam bakalım kısmet

Masallah cok guzel gözküyor kazasız belasız kullanmanı dilerim:D

uzun bi bekleyişten sonra nihayet bugün teslim aldım cbr'ı. gayet güzel bugün hava yağmurluydu ve pek gezemedim. şu anda 30km oldu daha.

bayi rodaj olarak hız sınırı felan koymadı çok zorlama ani hızlanmalar yapma gerisi önemli değil dedi. servisten arkadaşlar nasıl açarsan öyle gider alışır motorun dedi . bende aşırı zorlamadan gidiyorum :)

scaled.php

scaled.php

scaled.php

Hastasıyız dede :) ALLAH kazadan beladan saklasın Maşallah kız gibi yaaa gorunce ıcım gıttı cbr250r hiç bir farkı çok guzel yaaa ...Nazar deymesin

tüm arkadaşlara teşekkürler :) çok güzel yaa. 60 km oldu şimdilik. olumsuz hava şartları ve işim dolayısı ile binemiyorum. insallah cumartesi günü hava güzel olur . biraz yol yaparım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar