CBR 125 yağ tapası anahtar

Merhaba arkadaşlar cbr 125r yağ değişimi için yağ tapası hangi anahtar lokma ile açılıyor ve bu motosiklet için hangi anahtarları edinmeliyim elimde 8 12 14 16 anahtar ve yıldız var ama bir kaç lokma vardı elimde denedim hiç biri uymadı hangi numara lokma almalıyım bilen birisi yardımcı olursa sevinirim.Bana 18 numara gibi geldi ama size sorayım dedim iki iş yapmayalım.

Son düzenleme:
Aynı sorunu bende yaşıyorum. Yeni aldığım cbr 125 in ilk yağ değişimini yapıcam fakat yağ tapasını açacak lokma yok elimde. Motorun alet çantasındaki lokmaların biri küçük biri de büyük geliyor

Eren sanırım 18 lik lokma il açılıyor ben görünüşüden öyle anladım ama bir bilene sordum yinede ona göre alacağım

En iyisi lokma takımı almak ama bir tapa içinde gerek yok sanırım. Birde yağ tapası biraz zor bir yerde baya sıkıntı oluyor açmaya çalışırken :)

17 yıldız anahtar.

açarken dikkat edin sıkmayın yalama olmasın.

sıkarken de yapabiliyorsanız bakır pulu yenisiyle değiştirin.

elinizle sonuna kadar sıkıp, 17 yıldız anahtarla sıkın. ne az ne çok. tatlı sıkı olsun. dikkat edin dişi yalama yaparsınız.

kolay gelsin.

Bugün yağı değiştim 18mm lokma ile açılıyor cevap veren herkese teşekkürler

18 lokma ile açılıyor

17 anahtar oluyor ama dönderemedim bi ustaya gidip ona koydurdum yağı , ona bile 10 tl alıyor adam :)

Beyler şuan Türkiyede aylık 3000 tl lar edemeyen en küçük işletme bile batar.
10 tl bunu mu yapamadın parası

Arkadaşlar vida degismis diyorsunuz ama nette bir kac video izledim hepsinde 18 numara lokma ile değişiyor bende 18le degistim cevabınızı yeni gördüğüm için yazdım.

https://youtu.be/9ApKbL83RPY

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar