Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Not: Habil Bey (Gelişim Sürücü Kursu) aklıma Hyosung GT 250R'ı sokmaya çalışıyor bilginize.
Başarırsa ilerde teşekkür edersin
Not: Habil Bey (Gelişim Sürücü Kursu) aklıma Hyosung GT 250R'ı sokmaya çalışıyor bilginize.
H@S@N' Alıntı:arkadaşlar bir motorun üzerindeki grenajın geniş olması o motorun yüksek hıza çıkıldığında tehlikeli olmaması anlamına mı geliyor :silent: Aprilla 125 rs 210 km/h mx hız yazıyor millet doğrudur hemen yapar falan diyor ama demekki koskoca Honda daha Aprillanın teknolojisine ulaşamamış :cat:
Gelişim Sürücü Kursu' Alıntı:volkan alınırmı 125 ayıp, yakışırmı sana naylon motorcumusun bilader
bu arada sağol be beni deşifre ettiğn için

H@S@N' Alıntı:fazla bu konuyu tartışmanın manası yok herkes fikirlerini yazmış saolsun gerçekten çok tecrübeli bilgisi yerinde olan arkadaşlar yardımcı olmuş bende cbr mi yeni aldım bu fiyata bu kalite bedava hızıda cabası cbr sanki çok yavaşmış gibi anlatılmış ama 11000 devirde 160 + basan bir motor süpersport için mükemmel bir hız ayrıca hem şehir içi hemde uzunyolda çok rahat viteslerinden kimse bahsetmemiş ama bugüne kadar böyle şanzıman vites görmedim yaa tıkır tıkır geçiyo hiç problem yok 4 zamanlı olması harika bi olay zaten bu motoru alan çoğu kişi farkettiyseniz uzun süre biniyo sende kardeşim iyi düşün araştır karşılaştır görünüme falan kanma bence 2 zamanlı motor adamın ocağına incir ağacı diker hemde yetişmişinden hesabını iyi yap bu paraları eminim çok zor şartlarda kazanıyorsundur bana ne honda komisyon veriyor nede satan bayii Honda dan şaşma derim ben motor arıza yaptımı insanda ne motor hevesi kalıyo nded gezme zevki yazan arkadaşlara teşekkürler...
H@S@N' Alıntı:vasuki kardeşim mayısın ilk haftası alcam yazmıştın ilk mesaja ne aldın merak ettim:silent: