CBR 125 vs. CBF 150

Çok iyi karar ver apacheyi yakından gördükten sonra CBR'ı unuttum desem yeridir.Forumdada fanatiklik yapıp apachenin nerde kötü resmi var onu koymuşlar boşuna tasarım ödülü almamış motor:)
CBRın tasarımı zaten kralda abileri gibi az kalıplı olsaydı CBR'dan şaşmazdım: )

Kardeşim walla ben hepsinden vazgeçtim TVS Apache 150'lik alıcam.Motoru bugün gittim yakından gördüm CBF eziq kalıyor görüntüde bunun yanında.
CBR'da küçük geliyor gözüme.
Aradığım motoru buldum kararım değişmesse değişirsede CBF veya CBR yönünde değişmez başka bi motor bakarım ama büyük olasılık APACHE 150 alıcam.Araştır derim dediğim motoru forumda var yeterince bilgi.

APACHİ titreşim bakımından böbrek taşı döktürebilir.:)Binenlerin yorumu böyle.:cat: Eğer CBF sportif diyorsanız bendece cbr 125 alınabilir.Bu siteden bir arkadaşda CBR var ve kalkışda ve son süratlerde benim önüme geçiyor.Fakat fiyat farkı dediğimiz gibi hem parçası ucuz hemde alıkende ucuz.Sonuçda ikiside honda.CBRın parçaları pahalı.:cat:CBF 150 kullanıcısıyım ama CBR 125 ede binip kullanmak isterdim.:bounce:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar