CBR 125 R YZF 125 R

Arkadaşlar ben başlangıç seviyesinde bi motor almak istiyorum biraz süper sport tarzı olması dolayısıyla cbr 125r yada yzf 125 r almak istiyorum. bu motorların artıları eksileri nelerdir benim için yakıt durumu önemli cbr 125 r çok hoşuma gitti fiyatıda güzel yzf ye göre ama yakıt durumu sürüş kolaylığı da önemli benim için ilk defa alacağım için pek bilgim yok bu konularda bana yardımcı olursanız sevinirim. Bu 2 motordan hariç önerebileeğiz bu seviyedeki alternatif motorlarda varsa belirtirseniz sevinirim saygılar

Arkadaşlar ben başlangıç seviyesinde bi motor almak istiyorum biraz süper sport tarzı olması dolayısıyla cbr 125r yada yzf 125 r almak istiyorum. bu motorların artıları eksileri nelerdir benim için yakıt durumu önemli cbr 125 r çok hoşuma gitti fiyatıda güzel yzf ye göre ama yakıt durumu sürüş kolaylığı da önemli benim için ilk defa alacağım için pek bilgim yok bu konularda bana yardımcı olursanız sevinirim. Bu 2 motordan hariç önerebileeğiz bu seviyedeki alternatif motorlarda varsa belirtirseniz sevinirim saygılar

CBR 125'in yakıtı azdır.Hemen hemen yzf de aynı yakar.Son hızı yzf den iyidir.YZF görsel olarak bana göre daha güzel.Ama aralarında baya bir fiyat farkı var

Bunun icin acılmıs konular var biraz arastirman iyi olur.Yakıt ve kullanım kolaylığı olarakCbr 125 öneririm görüntüsü de gayet hoş.Yzf 125 e vereceğin parayla Cbr 250 alabilirsin.Benim görüşüm bu yönde.Şimdiden hayırlı olsun.

CBR 125'in yakıtı azdır.Hemen hemen yzf de aynı yakar.Son hızı yzf den iyidir.YZF görsel olarak bana göre daha güzel.Ama aralarında baya bir fiyat farkı var
ben cbr yi araştırdımda kardeş genelde cbr çok yakıyo diyorlar hem parçada pahalı ve yağ yakma sorunu çok oluyormuş ben sıfır almak istiyorum ama kararsızım bu konuda bildiğin bişey varmı acaba ?

Eski kasa Cbr125 ile YZF125'i kıyaslıyor olsaydık kesinlikle yzf tercih sebebi olurdu.
Ama yeni kasa CBR125 herşeyi ile devrim yarattı üstelik fiyat avantajı göz ardı edilemeyecek kadar iyi. o yüzden CBR 125 diyorum.

1288728488007_2011_honda_cbr125r.jpg

YZF-R125-2.jpg

peki cbr nin yağyakma problemi hakkında bildiğiniz bişey varmı arkdaşlar yakıt duurmundan iyi diyorusunuz ben eyüpden aksaraya işe gitmek için kullanıcam

ben cbr yi araştırdımda kardeş genelde cbr çok yakıyo diyorlar hem parçada pahalı ve yağ yakma sorunu çok oluyormuş ben sıfır almak istiyorum ama kararsızım bu konuda bildiğin bişey varmı acaba ?

Yeni kasalardan bahsediyosan böyle bişey yok.Yani ben kendi motorumda rastlamadım en azından.YZF den az yakıyo emin olabilirsin.

Yeni kasalardan bahsediyosan böyle bişey yok.Yani ben kendi motorumda rastlamadım en azından.YZF den az yakıyo emin olabilirsin.

aynen sıfır alaıcam zaten sitesinden baktım 5800 ama babama 5 bin falan diyicem gerini ben halledicem e bide bunun üstüne kask da eklenince bayağı tuutcak nisan mayıs gibi almayı düşünüyorum kış bitsin

CBR fiyat/performans oranında YZF'den çok daha iyi. YZF'nin tasarımı hoş, ama o paraya çıkarsam da onun yerine KTM 125 Duke alırım.

Peki arkdaşlar ben ilk defa kullanacağım için viteslimidir nasıldır kullanabilirmiyim bide a2 sınavına gireceğim için geçebilirmiyim direksiyon sınavını scooter lamı yapıyorlar nasıl yapıyorlar

benim gözümde cbr125 kategorisinde fiyat/performans kralı. gücü, kuvveti, karizması yerinde yakıtı da iyi olduğu söyleniyor. oturuş pozisyonu ve sele yüksekliği de trafikte sıkıntı çıkarmayacak kadar makul ölçülerde. r125 e gelince aradaki fiyat farkına değmeyecektir. o paraya neredeyse gt250r alınır yani... kısaca cbr125!

fazla bilgim yok ama arkadaşım yzf hakkında bayiden bilgi almış baya az yaktığını söyledi enjeksiyonlu motor mobilet kadar yakar demiş satıcı.
15 beygir motor son hızıda gayet iyi ve yeterli, şekil cbr a göre daha güzel ve daha kibar bence

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar