CBR 125 MODİFİYE

ARKADAŞLAR 15 GÜN SONRA CBR 125 İM İLE PİST YARIŞINA GİRİCEM FAKAT MOTORLAR 250 CC 4 ZAMANLI 125-150CC 2 ZAMANLI MOTORLAR VAR 25-35HP MOTORUMA 250 CC PİSTON SİLİNDİR YAPMAK İSTİYORUM MÜMKÜN MÜ ACABA LİMİTSİZ BEYİN FİŞEKLİ KARBURATOR VSVSS

---------- Mesajlar birleştirildi - 21:40 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:42 ----------

Günce-L :thumright

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
cbr ler karbüratörsüz sanırsam cbrler enjeksiyonludur.performans tipi hava filtresi taktır motor rahat nefes alır bide aksozdaki perdeleri aldır. tamamdır.:cat:

---------- Mesajlar birleştirildi - 00:16 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:10 ----------

ha bide istersen tabi bunun için iyi bir ustayla anlaşman lazım biyel kolunu uzattırıp sıkıştırmayı arttırıp beygiri artırabilirsin.

---------- Mesajlar birleştirildi - 01:30 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:16 ----------

bide hız beygire bakmaz sen motorundaki ek ağıtlıkları atmaya bakki viraj aldıktan sonra ani hızlanabilesin.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Ben scooterıma piston taktırdım 125 cc ama piston kolunu büyütünce 500 cc elde ettik yakıtı normalden daha fazla ama idare ediyoruz şimdilik

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar