valla bizim kimseyi çekemediğimiz yok...
nerde bir cbf görsem, gözü hep cıbırımda...
cbf alıp, gözün cbr da gezeceğine; cbr al, onlar sana baksın...
beni geçse n'olur, gözü arkasında kaldıktan sonra...
hem biz hep önümüze bakıyoruz; çünkü şu 600 lükleri bi yakalayamıyoruz...:mrgreen:
Günlerdir hatta son günlerdeki iyi açıklamalara rağmen bir yere bağlanamayan topic
cbr 125 ailesi uyeleri bence artık bu baslıga birşey yazmayın.kimseyle muhattap olup konunun uzamasına gerek yok.herkes sallıyo bişeyler maşallah.yazanların da motorları ne cbr 125 nede cbf 250 ne ilginçtir.
yav bırakın cabbarın gitsin cbf150 lerle oynasın demiş arkadas yukarda kendi ne motor kullanıyo buyrun bakın.
yahu ammada asabisin kendim geçici süreyle dandik kros kanunicheeta kullanıyorum... 1 haftaya kadarda gs500...
benim orda yaptığım sadece bi espriydi....
laf sokmaya öylemeraklısınızkihiçfırsatını kaçırmıyosunuz... Alalhtan yüz yüze görüşmüyoruz kimseyle yoksa kançıkacak vallaa....
Km saatinin yanlış gösterebildiğii varsayım dışı sanırım......
Çok güzel bir laf :thumleft:kimseyle kapışma , sağa sola yapışma.
Yusuf arkadaşım, ben işin doğrusunu söyledim. Performans kıyaslarken sadece motor hacmine veya gücüne bakılmaz. En önemli olan şeylerden biri kilo başına düşen beygirdir dedim, bazı arkadaşlar geyiğe sardı. Eğer sadece güç önemli olsaydı 120-130 hp arasında olan 600cc veya 170-180 hp arasında olan 1000cc yarış motorları 300-500 hp gücündeki arabaları geçemezdi. CBR125R ile CBF250 arasında, kilo başına düşen beygire de bakıldığında güç farkı vardır ama bu güç farkı abartı şekilde fazla değildir. Demek istediğim budur. Kimse boş yere gaza gelmemeli, altındaki motoru sevmeli ve adam gibi kullanmalı. Eğer kapışmak istiyorsanız size Cup yarışlarına girmenizi tavsiye ediyorum, her iki motor ile de yarışılıyor çünkü.kardeş bilgine saygı duyuyorum ama bi ara gt250r hakkında açıklamaların olmuştu kullanıcıları sebeplendi bizde neyin ne olduğunu anladık ama nedense cbr125 le cbf250 arasında öylebi kıyaslama yaptınki kilo milo cbr cı arkadaşlar biraz fazla gaza gelmedimi arada azbi fark yok çünkü
CBR125R yokuş aşağı 155-160 km/h arasında hıza çıkabiliyor. Normal yolda da 120-130 km/h arası maksimum hız yapıyor.Km saatinin yanlış gösterebildiğii varsayım dışı sanırım......
hepiniz birbirinize yazıp durdunuz ,biriniz al bu beninm motor diyip buda videosu diyemediniz sadece yazdınız
@alp_tunay
CBR125R yokuş aşağı 155-160 km/h arasında hıza çıkabiliyor. Normal yolda da 120-130 km/h arası maksimum hız yapıyor.
Ben sadece CBR125R'ye biniyor olup CBF250'leri çekemiyor olsam eyvallah. 1000RR ile yarışıyorum, CBF250'nin neyini kıskanayım? Motorların özellikleri belli, ancak buna rağmen kıyaslamayı bile doğru düzgün yapamayan var. Defalarca kez güç tek etken değil desek de adam tutturmuş kafasındaki saçma sapan düşünceye göre gidiyor. "Kilo başına düşen güç" önemli diyorsun, adamın dediği "boy bence sen bırak o faso fısoları dostum yok kılo basına dusen beygırmıs"... Ne diyeyim ki?Biz abartmıyoruz şahsen gerçekleri sölüyoruz.Ama boy'un ve görkem'in dedikleri hep başka taraflara çekildi.Sidik yarışı yapanlar onlara laf attılar
Fotoğraf koydu ertekin ibrenin yanlış olmadığı ne malum dendi...video koysak yine inanmazlar:farao::farao::farao: Biz abartmıyoruz şahsen gerçekleri sölüyoruz.Ama boy'un ve görkem'in dedikleri hep başka taraflara çekildi.Sidik yarışı yapanlar onlara laf attılar:farao:
Düz yolda 1kereye mahsus olmak üzere iki kişi 140ı gördüm hava çok iyiydi yalnız sorasında iki kişi 130u geçemedim..Yeri geliyor düz yolda 110u geçemediğim de oluyor hava muhalefeti olduğu zaman...