Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
ılaların cogunda takaslı yazıyo o ne olucak senın motor dunyan kıcı kırık bı cbr 125 e sıkısmıs motordan anlamayan bı adam hayranlıkla bakar adam bı ara gazı ver dese kedı gıbı mıyavlıcak motor rahatlıkkonfor sıfır bı makına bel fıtıgı olur adamonda japonlar ufak tefek adamlar belkı kenılerıne ozel cıkarmıslardır o motoru veya rackıng askıyla yanan senın gıbılere oyalansınlar dıye ınsan kız arkadasını bıle alıp arkasına oturtmaya utanır o motorda zaten hayatı tehlıkesı var ınsanın o motorun ustunde ıncecık lastık kus gıbı hafıf bı ruzgar yesen yolda gıttın eee boyle savunucuları olduktan sonra adamlar tabı trıskadan bı motoru satar 5000 lıraya 600 luk makınalarda su sogutma yok buna koymus hep goz boyama 600 luk ısınmıyoda o fındıkkadar motormu ısınacak sacmalık zaten onu koymasa motor hepten cılız bı hal alır mecbur koymus 175 70 kılodan yukarısı bınmesın bu motora yolda goruyorum sankı adam motora bınmıs gıbı degıl motor adamın sırtındaymıs gıbı duruyo.. hondanın yuz karası o motor baska lafa gerek yok..
alacak olan sıfırını almasın kesınlıkle satarken satısı zor ve zarar ettırenbı makına cok nıyetlı olan gırsın sahıbınden coma ganımet gıbı 8000 nı devıren satıyo:cherry: suan turkıyede en cok satan motor mondıal onun bıle ıkıncı elı cbr kadar fazla degıl..
kardeş motosikletinin marka ve modeli nedir.söylermisin bana
yani bu kadar saçma bi zihniyet olur!
TEK SİLİNDİR!
125CC!
NASIL Bİ BEkLENTİ İÇİNDESİNİZ ANLAMIYORUM Kİ.KÜÇÜKMÜŞ!PEHH...
adamlar büyük kasa yapsa bu motora bu kadar büyük kasamı olur diceksiniz.
hiç kusura bakmayın.siz motordan zerre kadar anlamıyorsunuz.
Son düzenleme:
Bu Konu MT Site Yönetimi Tarafından Kapatılmıştır.
Forum admin ve yöneticileri kurallara uymayan mesajlari degistirme ve silme hakkina sahiplerdir.