bence cbr geçer (max hızda ) cbf 250 için 140-150 diyolar fakat ark ın cbr 155 yapıo
Yeryüzünde belki evet ama bu forumda 1000RR ile yarışan sadece ben varımyeryüzünde sadece motor kullanan veya 1000RR kullanan sen değilsin diye düşünüyorum..
Cahil cahil konuşma!boy bence sen bırak o faso fısoları dostum yok kılo basına dusen beygırmıs
Bizzat Tem otobanında cbf 250 kullanan ark.la kapıştım diyebilirim.
Düz yolda yetişemiyorum alete, 145-150km/s arası sürat yapabiliyor.
Ben düz yolda enfazla 140km/s yapabiliyorum.
Ama Yokuş aşağı;
Ben 150-155km/s yaparken
Cbf 250 150km/s süratte kalıyor.
Yani yokuş aşağı ben geçiyorum, düz yolda o geçiyor.
yok kılo basına dusen beygırmıs yapmayın canım aaa bırı 125cc bırı 250cc buna ne dıgceksın?
bu nasıl bir düşüncedir... kilo başına düşen beygir önemsiz de yok 125 cc 250 cc önemli bu mudur yani?
çok saçmasapan bir açıklama olmuş kusura bakma...
o halde neden cbr125 250'lik çinlileri geçebiliyor?
veyahutta 600rr nasıl oluyor da gt650r'ı geçebiliyor?
hiçbirzaman cc'ye bakılarak hesaplama yapılmaz...
motorun aktarma organlarıyla tekere verdiği güç hiç önemli değil zaten...
veya ne kadar devir çevirdiği...
peki dişli oranları?
binelim gidelim babam heheyy...
bu nasıl bir düşüncedir... kilo başına düşen beygir önemsiz de yok 125 cc 250 cc önemli bu mudur yani?
peki dişli oranları?
çok biliyom sanıyon ama az biliyon sen önce cbr125lik le 250lik cadde motoru nekıt sonradan olmadı cbr125le 250lik şapırı kıyaslıyon yanınada 600lük le 650 liği kıyaslıyosun burada tutarsızlık varbu nasıl bir düşüncedir... kilo başına düşen beygir önemsiz de yok 125 cc 250 cc önemli bu mudur yani?
peki dişli oranları?
söylediklerine katılıyorum ancak 140 kmh ye nerde ve nekadar sürede ulaşıyo o hızda ki güç aralığı nedir yok şimdi bilmeyende derki vın diye 140a çıkıyo e5 de 120 de yanından geçerken cayır cayır bağırıyoda o yüzdenEski bir CBR sahibi olarak; dümdüz bir yolda,
Kalkışta CBR, CBF'i geçemez. Virajlı yollarda bilemem. Bende CBF 250 olsa, boy'da CBR125 tabiki pistte rezil olurum. Pilotaj gerçekten önemli.
Fakat bu iki motorun son süratı birbirine yakın. Ama o son sürate ulaşma süreleri farklı.
Ayrıca CBR 125 nerdeyse 600'lüklerle bile kıyaslancak. Bu motordan ne bekliyorsunuz ?
Ben 10.000 küsür km kullandım. Son sürati taş çatlasa bayır aşağı 155 km daha sonra kesiciye giriyor. 2 kere denedim. Düz yolda max sürati 140 civarı. Kalkışları ortalama bir araba değerinde. Yakıtı uygun başlangıç için üretilmiş 125cc bir motor. GT250R la bile kıyasladınız. Hele RS125 le kıyaslayanlara afedersiniz ama k.çmla gülüyorum...
çok biliyom sanıyon ama az biliyon sen önce cbr125lik le 250lik cadde motoru nekıt sonradan olmadı cbr125le 250lik şapırı kıyaslıyon yanınada 600lük le 650 liği kıyaslıyosun burada tutarsızlık var
başlık cbr125 le çinli 250lik şapırlar olsa cbr125 deriz zaten çinlinin motoru hem düşük devirli hemde 100den sonra deprem olur gibi vibrasyondan 120yi geçmiyo
ben sana soru sormadımki sen bana cevap yazıcan:mrgreen:Bu yazdığından hiçbirşey anlamadım o yüzden cevap yazamayacağım... Sen çok biliyorsan anlat da ufkumuz genişlesin... Bana birşey öğretecek insana her zaman saygı duyarım.