- Konu Yazar
Bütçem 7000-8000 civarı.Motora yeni başlayacağım ama hangi motoru alsam kafam iyice karıştı. En sevdiğim cbr 125 ama 7000 civarına satılan modeller aşağı yukar 26000 km de. Buda bana kötü geliyor çünkü alınca 2 yıl belki daha fazla üniversite ev arası mekik dokuyacağım, aralık 17 km. Bajajın 150ns i 0km 7000 lira. Çekici geliyor ama karbüratör kullanıyormuş oda. 2000 ns nin sıfırınıda alabilirim ama ben racing motorlarını da çok seviyorum. O yüzden bajaj 200rs de çok hoşuma gitti, onun ikinci elide ilgimi çekiyor. Ama baktığım her bajaj modelinde gördüğüm kadarıyla 6000km yapan satışa sürmüş motoru. Buda beni kıllandırdı. Açıkçası dediğim gibi kafam iyice karıştı. Öneriniz nedir?
Bunun yanında farklı foruma açmak yerine buradan sorayım dedim. Yeni motor aldığımda plaka ruhsat vs derken motoru kullanabileceğim hale gelmesi ne kadar sürer, bilgisi olanınız var mı?
Bunun yanında farklı foruma açmak yerine buradan sorayım dedim. Yeni motor aldığımda plaka ruhsat vs derken motoru kullanabileceğim hale gelmesi ne kadar sürer, bilgisi olanınız var mı?