cbr 125 mi apache mi ??

slm arkadaslar ben siteye yeni üye oldum önceliklere herkese selamlar ben sizden fikir almak istiyorum bende bianchi motor var fakat ben ehliyet alıp vitesli motor almak istiyorum ama hiç vitesli motor kullanmadım ve hangisinden alıyım bilmiyorum sadece honda cbr ve tvs apache arasında kaldım benim için motor gösterişli ve performans bakımından ii olması gerekiyo lütfen kullanıcılardan düşüncelerini alabilirmyimmm şimdiden çok teşekkürr:rendeer:

aha bende aynı şeyi sordum azönce.. bana ybr 125 önerildi bugunde apache gördüm çok hoş görünüyodu bilmiom napçaz

hmm

ya apachenin görünüşü çok süper bişi yaa bakınca insan bi hoş ooluyo ama cbr da müthişyaa bide honda olması güsel hondada büyük motorlara benziyo yakından

aslında cbr daha ii gibime geliyo ama bilmiyorum kullanıcılar daha ii bilir

Son düzenleme:
aynen çok süper görünüyo ama ben de bilmiorum bi fikrim yok sadece görüntüden bahsediom

.................................................................... (silinebilir)

Son düzenleme:
hmm

söylediklerine katılıyorum aslında cbr her yonden hoşuma gidio ve ben motor alırsam ( allah nasip ederse ) en az 1-2 yıl kullanırım hemen sattam bi parası biraz diğerlerine göre yüksek ama 2. el de alabilirim tvs apache ise görünüş olarak müthiş bi motor sakaryada satan ve servis var ama bilmiyorum yine de cbr diyorum ben

ya arkadaslar noluyo anlamadım yaa msjlar fln bi garip yardım pleaseeee

Motosikleti
Triumph Tiger 900 GT Pro '24
Hatlar karismis. Araya reklam girmis. :)

Arkadasim forumda her iki model icin yazilmis binlerce mesaj var. Oncelikle motosiklet modelleri bolumune git ve CBR125R ile TVS Apache icin neler yazilmis bir goz at derim. Forumda ilgini cekecek cok sey var oku oku bitmez.

Kafanda model yavas yavas belirmeye baslar.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar