cbr 125 angel eyes

cbr 125 angel eyes

Mavi led ile yapılan bu agel eyes İnternette satılıyor.

Bunlar yapım aşamasında

img0706jc3.jpg

img0707mu7.jpg

img0689et7.jpg

img0715sl1.jpg

img0717mk6.jpg

img0726oa4.jpg

img0727xq5.jpg

img0730pk7.jpg

Son düzenleme:
çok güzel olmuş...bende böyle bişey yapmayı düşünüyorum ama elimden gelmiyor....

örnek olsun diye koyuyorum;

angelsd7.jpg

kendim yaptım. yapımı çok kolay tüm iş farın camını sökmekte 20 tl ye

patlamıştı bana ama bu biraz kalitesiz..

güzel olmuş.nerden temin edebiliriz acaba ve maliyet:)

Temin etme açısından , bildiğim kadarıyla bunu satan biryer yok. O üsteki mavi ledli olanıda yurt dışında satıyorlar . Benim kendi yaptığımın maliyeti pek fazla birşey tutmuyor fakak biraz özveri istiyor . Kırmızı ledle yaptığımı henüz bitirmedim , sadece fikir ve yorum için resim çekip gönderdim . Başka renkler ve farklı görüntülerini yapıp buradan resimlerini yayınlayacağım en azından herkez kendi zevkine uyanı yapabilsin . Hepsini bitirdikten sonrada yapımı ve aşamalarını anlatırım . Toplasan 20 -30 belki tutar :cherry:

CBA

çok güzel olmuş kazasız belasız
yapılışı hahhkında biraz bilgi verirsenin çok memnun olurum

13092008009nr5.jpg

13092008010cc6.jpg

benim eski motorum olan ramzeyinkiler nasıl arkadaşlar şimdide zata başlıyorum mercekli far yapıcam bittimi paşlasıcam sizinle :)

çok güzel olmuş kazasız belasız
yapılışı hahhkında biraz bilgi verirsenin çok memnun olurum

dostum dediğim gibi öncelikle farı sökmen gerekiyor komple .Kabaca anlatıyım

Önce farın camı söküyoruz farımıza uygun ebatta angel halkalarını içine

yerleştiriyoruz(ben önce farı delmek istemediğimsen silikonla tutturmuştum

ama belirli bir süre sonra ısınınca atıyor daha sonra delik açtım telle tutturdum)

ben bunları aldığımda halkaların kabloları açıktı yani ucunda soket falan yoktu

bende elektrikçiden küçük geçmeli soket lerden aldım (adını bilmiyorum soket

diyorum) park ampullerini ve yuvasını çıkardım resimdeki gibi içtarafa

yerleştirdim ve yuvayı kesmedim dikkat ederseniz tekrar park ampulu takmak

istersem geri dönüşü var ama keserekte olur kablolar birbirine daha kolay

bağlanır bu benim yaptığım yöntem biraz zahmetli ve dikkat istiyor.geçen yıl

yaptığımdan tamda neler taptığımı hatırlayamıyorum ama rs topiğinde geçmiş

sayfalarda biraz daha bilgi olabilir:cat:

grnt067dh5.jpg

Mersin İl Temsilcisi
ben angels halkayı nasıl yaptığını merak ettim açıkçası. fara yerleştirmek sorun değil...

ben bir aralar bunlarla ilgileniyodum bunların iki çeşitleri var 1) led 2)tüp tüp dedikleri neon dur şu tabela filan yapılanlardan ledli ise bitane plastik yuvarlak içine iki tane led yerleltirip akıma uygun olan direç i bağlıyıp yapılan ama yüp olanları daha güzel tavsiye derim yapacak yada yaptıracaklara

Bunlarda benimkiler ama ben kendim yapmıştım bir oto tuning sitesinde gösteriyordu yapımını.
İhtiyacınız olan bikaç şey jaluzi çubğu 1metre falan 4 tane led ne renk istiyosanız ve tabi onları yakmaması için diotda lazım birazda kablo ve iş eğitimi becerisi bide 12v oto elektrikten anlamak

Arkadaşlar bu arada tüp olanlar tavsiye edilmiş bunlarda şöle bir sıkınrı var tüp olanlar adiyse çok çabuk patlıyo biz arabada 3 sefer değiştirdik angel-kit üzerinde ama iyi sonuç vermedi sonra ledliye döndük ama tabi şans meselesi

13092008009nr5.jpg

13092008010cc6.jpg

benim eski motorum olan ramzeyinkiler nasıl arkadaşlar şimdide zata başlıyorum mercekli far yapıcam bittimi paşlasıcam sizinle :)

Arkadaşım eline sağlık seninkilerde güzel olmuş mercekli far gelişmelerinide bize burdan resimli anlatırsan çok süoer olur valla şimdiden teşekkürler:D

Bende xenon var ışığı çok dağıtıyo ve karşıdan gelenin gözünü alıyo çok ayar çektim ama galiba tek çaresi mercek.

Ramzeylerin farları siyah taban olduğu için daha çok yakışıyo tam angel-eye kit takmış gibi öpüyo

Son düzenleme:
gerçekten güzel görünüyorlar.. beyaz angel eyes cok hoş olmuş.maviler piyasada biraz fazla. beyaz hiç görmedim... emeğine sağlık...

Evet boyle ufacık bır ayrıntı bıle bır anda degıstırıyor motorsıkletın durusunu.

umut kardeş yapım aşamasını resimlicem o zaman detaylı bi şekilde anlatıcam nasıl yapıldığını

eyw ne demek daha önce arabalara uyguluyoduk şimdi motorlara az cok elimiz yatkın ama motorların farları biraz kücük :)

eyvallah valla çok iyi olur hocam

peki ben bişi soruyum bu arabalarda h4 ve h7 lere mercek uygulanıyor fabrika çıkışı motordada olabilirmi?

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar