Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
cbr 125 o hıza hayyata cıkmaz cıkması için 15 ytl yerine 500 ytl vrmen gerek
Akira' Alıntı:Arkadaşlar. şimdi size uzuun uzun teknik detaylardan bahsetmek isterdim ama üşendim walla.Bizim çinlilerde durum bu. Gidonu eline alıp deli gibi koşsanda ön teker döndükten sonra No Problem !
Saykoshey abi senin bahsettiğin otomobillerin km göstergesi gibi tabi ben Sizin canavarlar nasıldır bilmem ama. Bizim çinli yukarıdaki gibi.
EgeKnn' Alıntı:saykoshey
hız göstergesi elemanlarının arka tekerlekte işi ne??
EgeKnn' Alıntı:saykoshey abi ne fren deliği ne soğutması ben ne sordum sen ne dedin ilahi yaaa![]()
Akira' Alıntı:Saykoshey hocam. Benim motorun kılavuzu var ama beş para etmez,ayrıca km teliyle ilgili herhangibir bilgi içermiyor.![]()
Sizin meseleyi tam aydınlatabilmek için, Motorunuzu sehpaya kaldırıp vitese takıp biraz gaz verseniz (Yani önteker dursa arka teker dönse) gösterge çalışıyormu. Olmadı wheelie gidin![]()
EgeKnn' Alıntı:konu nerelerden nereye geldi ancak konunun dışında kendiliğinden gelişen çok güzel bir konu vardı tartışılan o bile konu dışına çıkmaya başladı alakasız şeyleri tartışıyoruz
birader sen bilmio muydun kendin vidasını değiştir garantiden çıkıo nası iş anlamadım,mustafatuzlu' Alıntı:aaa bak bunu duyduğum iyi oldu