CBR 1000rr ile köyüme ziyaret

Merhaba herkese,

Öncelikle senelerdir hayalini kurduğum gezimden biraz bahsetmek isterim.Forumda açılan gezi konularını gıptayla takip ederdim ki nihayet bende buraya konumu açıyorum.Belki seyahat sayılmaz ama seyahatçik diyebiliriz.

Rota bu şekilde.

artçı selesine terlik ve şortumu şekilde ki gibi bantla sabitliyorum.Çanta almak istemedim.zaten bir gün kalacaktım.

hayvanı doyuralım.

Lastik basınçlarını kontrol ediyorum.

çubuk belinden bir kaç fotoğraf.

Şeytan kanıma giriyor bu uzun düzlüklerde ama minimum yakıtı öğrenmek için basmıyorum tabiki :)

100 kmde ki minimum yaktığım yakıt litre cinsinden.180 hp lik bir ss e göre fevkalade benim için.130-140 bandını geçmedim diyebilirim.

5.9 litre.2014 1000rr stock.

evden kahvaltı etmeden çıkmıştım.sırf burada yani çeltikçi belinde gözleme yemek için

su da buz gibi.

Burdur ilini geçtikten hemen sonra.

Teşekkürler canım :)

Su molası

Nihayet memleketimdeyim.

Dinarın meşhul salı pazarı.

hayvan terli.

köyüme gelidm."Bademli"Gerçekten çok sayıda badem ağacı var.

motoru ambara çekiyorum.İnekler gelip indirebilir :D

Dede ocağı

Kazlar,yılan ve köpek karışımı bu hayvanlar.

bu yolları gelip geçerek aşındırdık zamanında.

Halamların damından ova manzarası,sizce de çok güzel değil mi ?

köyümüzün çoğunluğu açık besicilik yapmaktadır.

amcaoğlunun güvercinleri.

Ertesi gün sabah 7 de kalkıp yola koyuluyorum.

çocukken inek sulamaya gelirdik bu çeşmelere

dinarın simgesi rüzgar gülleri.yabancı bir firmaya aitmiş.

aynı şeyimi düşünüyoruz :)

tüneller açılınca çubuk beli diye bir yer kalamayack.

Ve evdeyim.

Sonuç olarak uzun bir seyahat yapamdım.malum iş güç çor çocuk derken.bir daha ki konularda görüşürüz umarım.

Mersin İl Temsilcisi
Tekerin düz bassın
Kıskandım yahu..
Keşke bizim de köyümüz olsaydı.
Ülkemizin her yeriayrı güzel..

Çay'lı olarak Çubuk belini ve Çeltikçi belini görünce içim gitmedi değil, bayramda ben de aynı yollardan geçeceğim umarım.
Güzel yolculuk olmuş, memleket başka bir şey.

Motosikleti
Honda Crf 250 L (2020), Honda Sh 125i
Gayet güzel bi gezi olmuş. :cat:

Güzel olmuş,( sılayı rahim)ata yurdunu ziyaret etmek çok önemlidir, ben de sizin gibi köyümü özledim mi ,atlarım motoruma düşerim yollara,dedemin ninenin babamın mezarına ziyaret eder,hasret gideririm , güzel bir gezi olmuş yüreğinize emeğinize sağlık, selamlar

Güzel manzaralardan, günlük ve köy hayatına ait bol fotoğraflar paylaşmıssınız hoş olmuş. :cat:

şahane olmuş gerçekten, artık sadece motosiklet.net'in gezi kısmına girmek için siteye uğruyorum, sağolsun arkadaşlar da hep yeni hikayelerini paylaşıyorlar, darısı tüm isteyenlerin başına.

Çok güzel bir gezi ve paylaşım olmuş. Köyünüzden fotoğraflar geziye ayrı bir güzellik katmış. Sizin hayvan da az yakmış gerçekten 😊

çok güzel gezi olmuş dahada güzellerini yaparsın inşallah. eleştiri olarak algılama 120-130 gitmişsin stock motor 5.9 yakmış yani 250c.c-300c.c lik motor gibi gitmişsin ama onun 2 misli fazla yakmışsın. Allah kesene bin bereket versin daha güzel gezilerin olur inşallah..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar