Cbf500 üme Hangi çanta Yakışır Karar Veremiyorum :)

arkadaşlar tavsiyenize ihtiyacım var :)
çantasız olmuyor, iki tane örnek var hoşuma giden ama tercih yapamıyorum, ikiside güzel
siz olsanız hangisi derdiniz:)
1-bu daha zarif
20060403bikepics5555868.jpg

2-ama sanki bu daha kullanışlı
20090118bikepics1543439.jpg

acaba hangisi :silent:

Yalnız 1.ci de "Acil Kan" yazıyor ya. Boşver abicim ikiside çok çirkin.Tabi karar senin, motor senin

yapmayın arkadaşlar, günlerdir araştırdım en hoşuma gidenleri çıkardım huzurunuza.
ikinci örnek tam benim istediğim tarzda :cat: ben heybeli motora binmeyi seviyorum, oda tam heybe havasında o yüzden çok beğendim:p

yapmayın arkadaşlar, günlerdir araştırdım en hoşuma gidenleri çıkardım huzurunuza.
ikinci örnek tam benim istediğim tarzda :cat: ben heybeli motora binmeyi seviyorum, oda tam heybe havasında o yüzden çok beğendim:p

Abi senin hoşuna gitmesi bir yana bir de motoruna yakışması lazım. 2. secenek daha hoş duruyor....

zevkler tartışılmaz abi ama bu tam senlik bence:queen:
ya genemi bunu çıkardınız:p böyle bi racingci olamadık :mrgreen:
Abi senin hoşuna gitmesi bir yana bir de motoruna yakışması lazım. 2. secenek daha hoş duruyor....
abi nihayet beğenen çıktı :mrgreen:
sen saka yapmiyosun yani abi:)
hmm ozaman hadi 2.si olsun bari.
daha sonrada yanlarına yazı düşünüyorum :silent:
abi bence normal topcase lere bak

onlar kullanışsız hüceyinim, bunlar kaya gibi olur :queen:

pizzacımı olacan abi bu ne böyle.iki tam karışık büyük boy pizzada bize yolla abi:mrgreen::mrgreen:

demirgursel şaka şapıyorsun herhalde. Bu çantaları cbf 500'e takmak bizim sanayilerde ferrariye karlık yaptırmaya benziyor:)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar