Cbf500 Tekteker Yapabilirmi ?????

motorla ön kaldırmanın teknik analizi agırlık dengesinin arkaya yakın olmasıdır motor gücünden çok önemli olan bu dur tekerlet mesafesi yakın olan makinalar çok çabuk ön kaldırırken uzak olna makinalar daha zor kalkar ama mesela goldving çok uzun bi makina ama bi dergi tanıtımında ön kaldırmış resmi vardı ama 2 kişiyle nedeni ise dengenin arkaya kayymış olmasısenin motorunun kalkmamasının nedeni bu dengeyi biraz arkada bırak kalkar ama neden böyle tehlikeli işler yapıyorsun ki 2 teker zaten tehlikeli sen tek tekerde şansını %50 neden artırıyorsun anlamsız

Tamamen sürücüye bağlı:) ;

Crown150

PIERzig alttaki resimde olan arkadaş kim:silent:

O alttaki resmin çekildigi yer benim memleketim. resimdeki arkadaşla tanışmak isterim:cherry:

Resmin çekildigi yer Çorum'un osmancık ilçesi var. onun ile dodurğa ilçesi arasındaki yolda çekilmiş. ve o resmin sol tarafinda görüldügü gibi bir boşluk var onun birazdaha solunda bir çeşme vardı. yani 2 sene önce vardı:p

Son düzenleme:
abi adamlar 1300 lük makinayla yapıyor.sen bunu soruyorsun.
aman yavaş konuş kimse duymasın:p

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Hayat tarzı honda olan arkadaşlar cevap vermemişler .... Hayret......

Bana soracak olursanız bunlar boş seyler,yapsa ne olur yapmasa ne olur

Bu işler boyle baslıyor,tek teker nasıl yaparım,bu alet kaç basar veya ........km surate neden çıkmaz

sonra topiclerde kazalarla ilgili haberler,kaza görgü tanığı arayanlar,baş sağlığı dileyen ve yorum yapanlar

lnanasım gelmiyor bu motosikletin tekerinasıl kalkmış 12bg. 150cc tek silindir 4 zamanlı 165 kiloluk bu motosikletin tekerini kalkması bana imkansız gibi geliyor aslında motosiklet crown150 gibi ama emin değilim enteresan:silent:

Gerçekıten crown 150:cat:

PIERzig alttaki resimde olan arkadaş kim:silent:

O alttaki resmin çekildigi yer benim memleketim. resimdeki arkadaşla tanışmak isterim:cherry:

Resmin çekildigi yer Çorum'un osmancık ilçesi var. onun ile dodurğa ilçesi arasındaki yolda çekilmiş. ve o resmin sol tarafinda görüldügü gibi bir boşluk var onun birazdaha solunda bir çeşme vardı. yani 2 sene önce vardı:p

Bu resmi Md de bu arkdaşın topiginde görmüştüm.Zati böyle bi kaç denemeden sonra dağıtmış motoru:queen: Zincir,göbek, dişli falan kalmamış:mrgreen:

Profilinde msn adresi var istersen özelden gönderebilirim :wiinkk:

Hayat tarzı honda olan arkadaşlar cevap vermemişler .... Hayret......

:cherry::cherry::cherry:Ben cevaplayım bari Bu da İnnova ; :queen:

2007%5C05%5C27%5Cbikepics-912883-full.jpg

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar