bu arada 200cc pistonun takımından çıkan pimi kulanmasydınız orjinali taksaydınız daha iyi olurdu çünkü takımın içinden çıkanlar kırılıyo orjinali dayanıyo.
maden 200 cc yapacaktınız silindir almanıza gerek yoktu diye düşünüyorum,
KENDİ ORJINAL silindiri kullanılsa daha mantıkı olurdu,
kaliteli VT piston ve ATG segman seti alınarak ORJİNAL SİLİNDİR rektifiye edilebilirdi,
Ustanın eline emeğine sağlık,
bu arada 200cc pistonun takımından çıkan pimi kulanmasydınız orjinali taksaydınız daha iyi olurdu çünkü takımın içinden çıkanlar kırılıyo orjinali dayanıyo.
bence çok güzel olmuş umarım sonuçlarıda beklentileriniz gibi olur.yeni forumlar açılır artık cbf 200 mü pulsar 200 mü,cbften vazgeçemeyenler için ilaç gibi çözüm
Hazır VT 200 cc silindir piston kiti varken (90 TL) Mevcut silindiri honlayarak uğraşmak, işçiliğin artması
Silindir et kalınlığının incelmesi mantıklımı?
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:26 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:20 ----------
Merak ettim, motorun titreşimi nasıl şu anda ?
Alduğınız silindir etek kalınlıgı SALLIYORUM 5 mm oldugunu varsayarsak,
orjınal sılındır etegının kaınlıgı zaten ortalama 9,,,10 mm olur,
yani honlatında kalacak kısım o aldıgınızdan daha kalın ve KESİNLİKLE DAHA KALİTELİ olacaktır,,,
Sağlık olsun,
rodaj sonrasındaki verileri Duymayı sabırsızlıkla bekliyorum...
Ellerinize emeğinize sağlık. Paylaşım için de çok teşekkürler. Devamını da bekliyoruz.
Bu uygulamayı 3-4 sene önce benim ustam da yapıyordu. Ben Cbf'in yağ yakma olayını sorarken bana da bu konudan bahsetmişti ama ben motoru satacağım için istememiştim. O zamanlar bile yapılan uygulamanın bu kadar çok yaygınlaşmamasının nedeni nedir? Belki ilerleyen süreçlerde sıkıntılar çıkıyordur.
Savaş ustayı tanıyorum çok sağlam usta ölüyü ver diriltsin diyecek kadar işine hakim bir usta yalnız size tavsiyem çok asabidir hiç işine karışmayın motoru verin çayınızı için başka bişeye karışmayın![]()
Savaş ustayı tanıyorum çok sağlam usta ölüyü ver diriltsin diyecek kadar işine hakim bir usta yalnız size tavsiyem çok asabidir hiç işine karışmayın motoru verin çayınızı için başka bişeye karışmayın![]()
hayırlı olsun.
rodaj sonrası km leri deki uzun yol şehir içi hararet vs gibi deneyimlerinizi de paylaşırsanız çok faydalı olur.
eğer bir 75 bin daha gidecek gibi ise 2. elden turşu cbf150 alıp savaş ustaya götürüp uzun yıllar keyifli bir motosiklete
binilebilir. :cat:
hayırlı olsun.
rodaj sonrası km leri deki uzun yol şehir içi hararet vs gibi deneyimlerinizi de paylaşırsanız çok faydalı olur.
eğer bir 75 bin daha gidecek gibi ise 2. elden turşu cbf150 alıp savaş ustaya götürüp uzun yıllar keyifli bir motosiklete binilebilir. :cat:
hayırlı olsun.
eğer bir 75 bin daha gidecek gibi ise 2. elden turşu cbf150 alıp savaş ustaya götürüp uzun yıllar keyifli bir motosiklete binilebilir. :cat: