Cbf, ybr vs. Korkun tvs apache 160 rtr gelıyor

arkadaslar pıyasada satısta 3150 e sıfır rtr 160 lar ah be parasız zamana denk geldı ama alacam allah nasıp ederse bundan bı tane

bu haberin kaynagı neredir arkadaşım ayrıca cbf ybr neden korksun apaceden geçenlerde kullandığım modelden hiç hoşlanmadım cbf ve ybr ye yaklaşması için 10 fırın ekmek yemesi gerek bu markanın titreşimden başlaması gerek olaya.......

bu haberin kaynagı neredir arkadaşım ayrıca cbf ybr neden korksun apaceden geçenlerde kullandığım modelden hiç hoşlanmadım cbf ve ybr ye yaklaşması için 10 fırın ekmek yemesi gerek bu markanın titreşimden başlaması gerek olaya.......

Aynen katılıyorum cbf veya ybr nin kalitesinin, rahatlığının yanından geçemez.
Bu durumda cbf, ybr korkacak birşey yok:p

hala kalite diyolar :mrgreen:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 12:13 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 12:12 PM ----------

Apache RTR 160 Fi gelmediiii boş haberlerle gelmeyinn.......

Bencede tipi güzel ve performansıda güzelmiş titremesi olmasın koforlu olsun kafi.:)

ÖTV indirimiyel o fiyattı şuan sitesindede görüldügü gibi 3800 kusur plaka masrafları fln 4000 tl yi bulur ..

ancak pazarlık payı olabilir tabi

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
bu haber başlığımı nedir yani ne içerik var nede oynatılabilen video.proxyle fln hiç uğraşamıcam .

Bu model yani linkte ki 180 cc.Biz 160 hayaliyle yanarken 180 200 220 cc ler uzak doguda rüzgar estiriyor.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:41 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:39 PM ----------

Heleki kuyruk opsiyonel SS abileri gibi spor orjinal seçenekli 10 numara.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:43 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:41 PM ----------

Bir de arka fren dis.k

---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:50 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:43 PM ----------

17 bg.ton başına 124 bg

Güzel motor ama neden korkalım onu anlamadım, ben CBF'le giderken yanımdan 105'le, 130'la hatta 200'le TVS geçerse umurumda olmaz.

hala kalite diyolar :mrgreen:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 12:13 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 12:12 PM ----------

Apache RTR 160 Fi gelmediiii boş haberlerle gelmeyinn.......
Abi motordan anlamayan adamlar yorum yapıyor işte napıcaksın.
Bak kimisi ne güzel yorum yapmış performans ve tip güzel ama titreşimi indirseler güzel olucak demiş.

Performans ve serilik olarak YBR'ye motor diye binmem benimde yorumum bu: )
Tek karşılaştıracağım motor CBR 125 Apache'yi.
Kullanmadığınız motorlar hakkında yorum yazmayın ben YBR 125te kullandım CBFde CBR'da,

Yamaha paramı veriyor size anlamıyorum kullanın bi sonra konuşun.Nedense YBRden inip apacheye binenler "bilader ii gidior motor" die yorum yapıyorlar: ) :)

Ha bide hiç unutmam ybr ile kapışıoduk kalkışta fark açtım adam durdu benzinde tiner varda ondan dedi doğrudur dedim güldüm: )

Teneke parçasını ölüm kalım meselesi yapmayın motorlayın kapasiteleri belli farkları belli.
Yedek parça dedinmide ybr derim orası ayrı.Bi apache kullanıcıs olarak Antalya'da yedek parça sıkıntııs yaşıyorum.İlla istanbuldan temin edicez.
Yorumlarınızı taraflı değilde gerçekleri konuşarak yapın.

Son düzenleme:
bende anlamıyorum bu kıyas olaylarını.geçse ne olur geçmese ne olur.benim motorum en güzelidir diye bir söz var.neden hoşuna gittigi için alırsın ve ya bütçen ona izin verir.gerisi boş bence.

Abi motordan anlamayan adamlar yorum yapıyor işte napıcaksın.
Bak kimisi ne güzel yorum yapmış performans ve tip güzel ama titreşimi indirseler güzel olucak demiş.

Performans ve serilik olarak YBR'ye motor diye binmem benimde yorumum bu: )
Tek karşılaştıracağım motor CBR 125 Apache'yi.
Kullanmadığınız motorlar hakkında yorum yazmayın ben YBR 125te kullandım CBFde CBR'da,

Yamaha paramı veriyor size anlamıyorum kullanın bi sonra konuşun.Nedense YBRden inip apacheye binenler "bilader ii gidior motor" die yorum yapıyorlar: ) :)

Ha bide hiç unutmam ybr ile kapışıoduk kalkışta fark açtım adam durdu benzinde tiner varda ondan dedi doğrudur dedim güldüm: )

Teneke parçasını ölüm kalım meselesi yapmayın motorlayın kapasiteleri belli farkları belli.
Yedek parça dedinmide ybr derim orası ayrı.Bi apache kullanıcıs olarak Antalya'da yedek parça sıkıntııs yaşıyorum.İlla istanbuldan temin edicez.
Yorumlarınızı taraflı değilde gerçekleri konuşarak yapın.

Motor kullanmanın amacı sadece hızlı gitmek midir yoksa ben mi bu işten çakmıyorum?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar