Kağnı gibi hızlanan yağ yakan tasarım yoksulu hani şu cbf 150 den mi bahsediyorsun:mrgreen:
Evet peynir ekmek gibi satılan, yılların eskitemediği 150 Cc, oturuş pozisyonu rahat, titreşimsiz, kuryelerin binlerce km yaptığı şekilsiz ama en sorunsuz motosikletlerin başında gelen cbf ten söz etmiş arkadaşımız.
Bende bi Apache kullanıcısı olarak Apache Hakkında bilgi veriyim "25 bin km kullandım" görüntüsü ve diğer kendi sınıfındaki motorlara göre bi tık daha hızlı olması dışında bi artısı olmayan, - lerinin + larını yok ettiği apache. Farları zayıftır, güçlü far takarsın akü kaldırmaz, titreşimi vardır aşırı olmasada, rampa çıkarken veya düz yolda arkanda artçı var ise ön kalkabiliyor o yüzden çok yavaş kalkış yapmalısın, dengesiz bir motor virajı yavaş almalısın, parça fiyatları aşırı pahalı yetkili servisi az olan Apache, tankslappere yatkın bir motor, vites geçişleri sıktır. Aklıma gelenler bunlar, sağlamlık konusunda sözüm yoktur. Ha desen ki sen olsan ne alırdın yine Apache alırdım çünkü görüntü önemli benim için o yüzden, yoksa hiç düşünmeden Honda hayat onda derim..