- Motosikleti
- Tiger1200, Tvs Apache
Fatih, naked, cruiser ve commuter motorlar hariç hemen her motorun ön farı sabittir. Bu BMW tvs kadar bilşmediğinden mi S1000RR^'ın farı sabit?
Bir motorun iki teker arasının (o halta dingil mesafesi denir) uzun olması da dezavantaj değildir. Ayrıca topcase fazla arkada durur, ama hareket etmez, 100 kg da gelmez. Artçı ile kıyaslama.
Onun dışında, evet cbf yağ yakar, eski teknolojidir, boktandır falan ama, bu işten para kazanan kuryeler nedense vazgeçmez ondan.
HA TVS güzel motor, şehir içinde, az yakar, tasarımı güzel, nazaran güçlü. Parçası pahalı, titriyor falan.
İkisi arasında kalsam muhtemelen gider YBR125 alırdım.
Dediklerini zaten biliyorum hatta sende tahmin etmişsindir. Topcase arkada sabit ve denge bozuyor. Topcase 20 kg yük koy anlayacaksın zaten. Ben boş topcase taktığım halde motorun önü kafasına göre takılıyor yani arka sepete en fazla 10 kg civarı güvenli. Topcase yerine mümkünse sırt çantası daha güvenlidir.
Cbf150 tip olarak biraz geride ve ne derece yağ eksiltiyor tam bilmem. Motoru aşağılamaktan ziyade ben fiyatına dil uzatıyorum biraz.
Ben alınmaz demiyorum iyi motordur ama fiyatı biraz daha uygun olabilirdi.
Son düzenleme: