cbf ile ybr arasında kaldım!!

senede 20 bin km ve en az 2 sene kullanirim diyorsan eger ybr almani öneriirim... ama yok ben mahalleden dışarı çıkmam kızlara hava atıcam dersen cbf 150 alcaksın o daha seksi:):)

yok hocam ya ne kızı :D ben kullanırken aldığım keyife bakarım adriana lima geçse ben gene yoluma bakarım :)

slm millet
benim yamaha ybr 125 motorum var şu anda 49binde debriyaj balatası yeni değişti arka teker yeni satıyorum 2007 model hiç bir arızası yoktur fiyat 2 bi TL ilgilenenlerin [email protected] msn adresinden bana ulaşabilirsiniz.

http://www.sahibinden.com/turkiyedeki_en_temiz_ybr_!-66WQQaXQQ17237139WQQpXQQdisplayitem

bu ilandaki temiz gibi görünüyor tabi göz ile görülüp sonra bir iki tur atılmalı tabi ama gördüğünüz kadarıya alınabilirmi:silent:

resimdeki gibi temiz ise ve 1500 e verirse durma al derim.. hadi en fazla 1600 tl. 1600 den fazla etmez. üstelik 2006 modellerde sorun çıkabiliyor eğer biraz zor kullanılmış ise. bende de vardı ondan biliyorum. ama dediğim gibi sıkı pazarlık ile 1500- 1600 e bırakırsa gözü kapalı al.

resimdeki gibi temiz ise ve 1500 e verirse durma al derim.. hadi en fazla 1600 tl. 1600 den fazla etmez. üstelik 2006 modellerde sorun çıkabiliyor eğer biraz zor kullanılmış ise. bende de vardı ondan biliyorum. ama dediğim gibi sıkı pazarlık ile 1500- 1600 e bırakırsa gözü kapalı al.

evet 2006 modellerde sorunlar olduğunu duymuştum peki ne gibi sorunlar çıkarıyor :silent:

bende bir ara bu sorunu çok yaşadım arkadaşım ybr aldım bana şu ana kadar hiç masraf çıkarmadı.cbf i bilmiyorum binmedim ama sağlam olsun fazla hız yapmaya gerek yok,rahat olsun yıllarca biniyim diyorsan ybr en ideal motor bence.

cbf ybr gibi yokuşlarda tıkanmıyor arkadaşım düşük vites felan kolay kolay istemez. ybr nin 3. vitesi bile istemediği bizim sanayi yokuşunu cbf 4. viteste krallar gibi devirlene devirlene çıktı. cbf in bi eksik yanı devir saatinin olmaması. honda ufak cc motorlarına neden koymaz ki bu saati::angry2::

Arkadaşım bence hiç arada kalma bende bir ara o çelişkide kaldım gittim apache aldım tork olarak hem cbf den iyi hem ybr den yakıt desen çok az yakıyor tasarım desen zaten 10 numara :cat: kalitesini zaten biliyorsundur sorunuz makine :bounce:

hiçbirini alma hızlı gitmiyorlar bitane mz 301 yada jawa style 350cc işini görür sanırım:queen:

Her iki modelde kendini kanıtlamış ve etrafta bolca bulunuyor.:cat:

Aralarında fazla fiyat farkıda yok gönlün aklın hangisine yatıyorsa onu alacaksın.:)

mantığım ybr al diyor...kalbim (iri bedenim ve cüssem) cbfden yana...:)

bende vitesliye geçmek istiyorum kısmetse yakında.benim terchimde ybr den yana olur.

Motosikleti
ZX12R
:rendeer:CBF 150 ilk gördüm ; bu nası makina yhaa dedim :mrgreen:

aradan birazz zaman geçti ; aslında güzel makine yhaa :mrgreen:

biraz daha zaman geçti ; yha bi CBF 150 olsa da binsek :mrgreen: :mrgreen:

şimdi ER 5 zamanı :cat: :) :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar