CBF 600 mü?, Kawasaki ER 6 F mi? Kararsızım

Eğer kilolu ve uzun boyluysan cbf al derim. Motorun güzelliğinden ziyade sana yakışmasıda önemli. Ben cbf 500 yerine er5 tercih ettim boyum ve kilomdan dolayı biraz ufak kaldı.

Benzeri karşılaştırmaları yapıp ER-6F almıştım.

Eğer 2. el alacaksan bulduğun makinaları karşılaştırman lazım. Eğer sıfır alacaksan, ikisinin de artısı / eksisi var.

Ben Kawasaki ER-6F de 3. yılıma giriyorum. Bana da ER6-N çirkin gelmişti.

Servis ve yedek parça eskisi gibi sorun değil. Motosiklette sorun olursa bir şekilde çözülüyor. (Zaten normal şartlarda yılda bir-iki defa servise gidiyorsun. Sadece servis için motosiklet seçilmez.)

Nasıl kullanmak istiyorsun ? Amaçlarına hangisi uygun, içine hangisi siniyor ?
Bunun cevabı varsa. Seçim tamam...

Benzeri karşılaştırmaları yapıp ER-6F almıştım.

Eğer 2. el alacaksan bulduğun makinaları karşılaştırman lazım. Eğer sıfır alacaksan, ikisinin de artısı / eksisi var.

Ben Kawasaki ER-6F de 3. yılıma giriyorum. Bana da ER6-N çirkin gelmişti.

Servis ve yedek parça eskisi gibi sorun değil. Motosiklette sorun olursa bir şekilde çözülüyor. (Zaten normal şartlarda yılda bir-iki defa servise gidiyorsun. Sadece servis için motosiklet seçilmez.)

Nasıl kullanmak istiyorsun ? Amaçlarına hangisi uygun, içine hangisi siniyor ?
Bunun cevabı varsa. Seçim tamam...

bence hangisinde gönlün varsa onu alın. ben de cbf serisi, hornet 900 er 6n ve versy bi de mt 03 leri seviyorum. au an cbf 250 kullanıyorum. ancak şu bi gercek servis cok önemli. Ben şimdilik Burdurdayım motorumu Fethiyedeki servise götürüyorum hep. başka marka olsa kime yaptıracaksın önemli bi sorunu olsa? insan kara kara düşünür. ist ank da bi şekilde hallederisn de, diğer şehirlerde hondadan başkası yalan ;)

er 6 ların vites gecişleri sert diyorlar nasıl bi durum bu? kat kut ses yapıyor mu?

kesinlikle cbf 600 derim.Tamam kawasaki süper bi marka ama o modeli yok olmamış kusura bakmasınlar.hayırlı sürüşler...

malum benzin 4.20tl olmuş hayaldi gerçek oldu er6f yakıt yönüyle bakarsan.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar