CBF 600 mü?, Kawasaki ER 6 F mi? Kararsızım

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
yakından gördün mü bilmiyorum da ben de önceden CBF 600'ü çirkin bulurdum fotoğraflardan bakınca, birkaç kez inceleme fırsatım oldu, işçilik ve tasarım 10 numara bence :cat:

Yok zaten bana göre demekle naked motor tarzının hiçbirini sevmememden dolayıdır. Grenajsız gözüme çok çirkin geliyor. Beki ileride bu görüşüm değişir ama şu anda böyle. :)

hornet çok güzel, param olsa çekinmeden alırım ama 20 milyar :)

ben 11,5 - 12 milyar a kadar ikinci el bi cbf 600 yada er 6 f/n bakıyorum.
Bende arkadaşlara katılıyorum F yerine Kawasakide ER-6 N...Bu arada Hornetlerde fena değil 2005-2004 modeller ancak bu paraya bence gözardı etmemen gereken bir seçenek daha var oda Fazer inan çok rahat satarsın...
http://www.sahibinden.com/displayitem.php?a=3585587
http://www.sahibinden.com/displayitem.php?a=1464546

Son düzenleme:
Ben olsam er6 N veya F yi tercih ederdim. Nedeni kolay kullanımı, hafifliği, düşük ve orta devirlerdeki iyi performansı ve ekonomik yakıt tüketimi.

Benzin deposundan itibaren geriye kalan kuyruk kısımlarına baktığınız zaman bile 2 motor arasındaki kuşak farkını anlıyorsunuz.Bu arada bushido nikli arkadaşta er6-f var.Sanırım uygun teklif gelirse satabilirim diyordu,5500 km'de.Ona mesaj atabilirsin istersen.Yada görüşünü olabilirsin

CBF 600 için www.cbfturkiye.og dlı bir site var.Orada çok detaylı bilgi var.Denge,fren güvenliği ve rahat seyahat için Honda, daha az yakıt,daha seri ve hafif bir motor dersen kawasaki.

iki motosiklet de çok güzel birbirlerine göre artıları ve eksileri var... zaten arkadaşlar söylemiş.. ben böyle bir durumda abs'si olanı tercih ederim... yani senin seçeneklerin arasından Honda cbf 600 ABS oluyor..

Fakat kendim alacak olsam.. Kawasaki er-6n ABS alırdım...

ikiside harika fakat aralarında servis farkı gibi bir durum var ayrıca CBF 600 4 silindirli bir makina,yakıtı bana dokunmaz diyorsan no problem.

ikisinide kullanmadım fakat kawasaki er6'nın kullanımı teknik verilere göre daha ekonomik görünüyor..max güç hondada biraz daha yüksek..buna karşılık kawasakinin avantajıysa hafif olması ve daha düşük devirde max güçe ulaşması..bu şehir içi kullanım ve ekonomik sarfiyat açısından çok ii..birde göreceli bir şey fakat bence ER6F çok daha estetik :)

Son düzenleme:
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
benim fikrim kawasaki hondanın yanında çocuk oyuncağı gibi duruyor motor dediğin biraz ağır olmalı en ufak rüzgardan etkilenmemek için e tabi abs de önemli birde satmak istediğin zaman alıcı daha kolay bulursun belki honda kawasakiden 1-2litre fazla yakabilir ama güvenlik ve servis kesinlikle honda:)

12_7 kawasaki önde..:p 12 kankada tarafsız kalmayı tercih etmiş
ben bu hondaya acayip gıcığım ya :queen: çok fırsatçı bi firma harbiden

Her iki motoru yanyana koyunca kişisel zevkim cbf600 diyor. teknik sormayın :p

Er 6 F kullanıorum....çok memnunum...

Bence er 6 f ...

2 silindir ve 4 silindir arasında ciddi bir ses ve yakıt sarfiyatı farkı var...

Bende bu çelişkiye düşmüştüm geçen sene...

İyi bi ikinci el bulursan zarar etmezsin...

Honda nın hiç bir cazip tarafı yok bence...

Paran varsa abs li tercih et!

er 6 n i sorarsan o şekilde bi far bence hiç bi motora yakışmıo...suzukide ve yamaha fz-6 da da benzer far var...

dediğim gibi 3. kawasaki m ve hiç bi sorun yaşamadım...

Karar senin...

Bence honda çünkü servis agı Türkiye'de en iyi olan marka.

diğerlerinin parcası daha pahalı bu yüzden ve zaman alıyor parcalarının gelmesi. Honda da pahalı ama diğer markalardan ucuz.

---------- Post added at 09:22 AM ---------- Previous post was at 09:17 AM ----------

Ben olsam er6 N veya F yi tercih ederdim. Nedeni kolay kullanımı, hafifliği, düşük ve orta devirlerdeki iyi performansı ve ekonomik yakıt tüketimi.

ya yakıt tüketminde
aralarında ciddi bir fark var mı ki?

Er6-F ve cbf 600 2011 yılında yenilendiğine göre bu başlaığı yeniden açmakta fayda görüyorum : )

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Nesi yenilendi?ER6f 4 silindirli mi oldu?Eğer öyle olmadıysa konuyu tekrar açmaya gerek yok.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar