cbf 500 çamurluk

arkadaşlar merhaba,
internette bulup çok beğenmiş olduğum bu çamurluğu kendi motoruma da uygulamak istiyorum. İstanbul'da bunu yaptırabileceğim bir yer biliyor musunuz??

Bence herhangi sanayii de sizinde vericeğiniz bilgilerle neden olmasın...Kılavuzluk yapıldığı zaman sanayidekilerin yapamayacağı iş yok...bende birazdan uğrayıp riser yapılır mı?Kaça patlar, araştıracağım...

Abi en büyük sıkıntılarımızdan birisi de ülkemizde çoğu parçayı bulamamak.Birazdan bir arkadaşımız gelir ve size Ebay'a bakmanız yönünde bir tavsiyede bulunabilir.Ben yutdışından hiçbir ürün satın almadım ama bu konuda bilgisi olan arkadaşlar umarım yazarlar.Umarım temin edersiniz.

Son düzenleme:
Acikcasi Hondanin diger modellerinde boyle bir parca var ise bir prova etmeni tavsiye ederim. Ayni baglanti cikmasi mumkun olabilir. Sifir dan yapman kalip maliyeti yuzunden pahali olacaktir. Hic bir yerden bulamaz isen Ebaydan satin alman mantikli olur. En iyi fiber ustasi bile elinde numune olmadigindan kontrayi bukup Maça (Bilmenyenler icin maca kalibin cikarilmasi icin olusturulan ilk disi kalip,genelikle uygulanacak parcanin ustunende yapilan adi malzemeden prototip) cikarmasi lazim ki bu isin astari yuzunden pahaliya mal olur.

Sadece bir fikir;çıkma,ebatları uygun herhangi bir ön çamurluk bulup kesip biçerek uygun forma getirip uygulamak.

Adana İl Temsilcisi
ben de bir aralar bu parçaya merak sarmıştım.aradım ama bulamadım.başka modelleri de var.

Uploaded with ImageShack.us

Uploaded with ImageShack.us

bir ara şu çin malı scooterların arka çamurluğunu adapte etmeyi düşündüm.hatta CBF TÜRKİYE'de HATAY'lı bir abimiz,kendi motoruna,şu pimapen yağmur oluğundan imal etmişti,hiç te fena olmamıştı.

Son düzenleme:
Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
ebay dan veya yabancı bi siteden getirtmeyi düşündünmü ?? türkiyeye oranla fiyatları yarı yarıya nerdeyse 1 haftada getiriyolar kapının önüne en kötü 3 haftada kapı önünde .biz çok malzeme getirtmiştik araba parçası felan gibi

bmw nin 1150 1200 gs serileri için ürettiği çamurluklar var belki çıkma alınıp uydurulabilir ama en güzeli fotoğrafı bir polyesterciye götürüp motora göre kalıp çıkartılıp imal edilebilir .

hepinize teşekkür ederim arkadaşlar ebay'dan araştırmaya başladım. yoksa başka türlü bayağı tuzlu olacak

Batak diye birini duydunmu?Beylerbeyinde oturuyordu eskiden.Dükkanı hasanpaşa sanayi de .Grenaj ve boya işleri yapıyor.Teli yok fakat işinde aslında çok iyi.Dükkanında bulursan işini halledecektir.Rastgele.

adam atık su dirseğini kesip çamurluk yapmış,yaratıcılığımızda sınır yok gerçekten

selamlar,

Küçükyalıda Hamdi Usta var. Enteresan işler çıkıyor elinden isterseniz onada bir sorun. Kontak verebilirim.

hatta yaparsa bende isteyebilirim :)

selamlar,

Küçükyalıda Hamdi Usta var. Enteresan işler çıkıyor elinden isterseniz onada bir sorun. Kontak verebilirim.

hatta yaparsa bende isteyebilirim :)
merhaba,
iletişim bilgileri mevcutsa alabilirim. detaylarını tekrar buradan paylaşacağım

merhaba,
geçen hafta motorumun 36.000 bakımı için D&B motora gittim. Orada konusu açıldı ve Gökhan usta bir yakınının bu işlerle uğraştığını ve bu konuda yardımcı olabileceğini söyledi. Hemen sipariş verdik. Geçen gün de montajını yaptık. Ilerleyen günlerde motorumun rengine boyatacağım. Görsel olarak beni tatmin etse de yeni farkına vardığım, motorumun arkadan su atma sıkıntısına malesef ilaç olmadı. Hâla yağmurlu havalarda sırtım çamur içinde kalıyor. Sağlık olsun…
işte fotoğraflar

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar