cbf 250,ben ve diğer motorlar(resimler)

Dostum motorun hayırlı uğurlu olsun. CBF250 güzel bir motor gerçekten. Ancak şu resimlerini bir hale yola sokup, mesajını düzenlesen daha güzel olur sanki.

kardesler su resimleri nasil duzenlerim örneğin karadeniz gezisindeki gibi nasil düzenlerim yardim ederseniz sevinirim

mesajını yazdın diyelim.. bla bla bla bla.

(bu şekilde bikac satır bosluk bırak) sonra şu şekilde resmi ekle;

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
böyle daha kolaya geliyo ben senin içün yapayım dedim.
meinepho1360bm.jpg

hayırlı olsun güzel motor. ben de almak istiyorum. ama fiyatı biraz fazla. yoksa 2. el mi alsam diyorum. siz ne dersiniz arkadaşlar

Motosikleti
cb 125 f- nc 750x dct
hey maşallah.kısmetse bende alıcam bi tane ama cbf mi olur cbx twister mi olur bilmiyorum.ben ikinci el almayı düşünüyorum.kısmetse yaza alıcam bitane.tabi gene kararımdan caymazsam:pr:

dostum sanada motorun hayırlı uğurlu olsun.kazasız belasız binersin işallah:rendeer:

paratwister00.jpg

eliminadortw00.jpg

Son düzenleme:
Twister diyelim de herkes tanısın. :) Çok güzel motor hayırlı olsun. daha çok Twister ismi kullanılıyor.

Sevgili Burak
Güle güle kullan Allah kaza bela vermesin.Bendekinin 4 ayı bitti. Havalar İstanbul'da bozuk olduğu için henüz motoru çok fazla zorlayamadım 1200 km. de henüz. Şu anda max. hızım 8000 devirde 110 km/s. Uzun yolda biraz daha açılacağını söylüyorlar. Motordan gayet memnunum iyi ki tüm şartlar uygun olmuş da bunu alabilmişim.Tekrar güle güle kullanman dileklerimle....

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
hayırlı olsun karlı havalarda çok kullanma zaten motorunu

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar