cbf 150 yardım...!!!!!!!

hepinizi saygı ile selamlıyorum arkadaşlar....hayatımda motor kullanmadım bisikletetim vardı ..b ehliyetim var ..a2 için kursa yazıldım (temmuz 4) kaskımı aldım ls2 targa kapalı....şimdi ise motora geldi sıra honda cbf 150 alacağım...ankarada oturuyorum...sıfır alabileceğim yerler nereler ankarada ? fiyatları ne? plaka ruhsat işleriyle uğraşmak istemiyorum alacağım yer halletsin diyorum....belki ikinci el de olabilir...lütfen yardımlarınızı dört gözle bekliyorum...hepinize saygılar sunuyorum...

hepinizi saygı ile selamlıyorum arkadaşlar....hayatımda motor kullanmadım bisikletetim vardı ..b ehliyetim var ..a2 için kursa yazıldım (temmuz 4) kaskımı aldım ls2 targa kapalı....şimdi ise motora geldi sıra honda cbf 150 alacağım...ankarada oturuyorum...sıfır alabileceğim yerler nereler ankarada ? fiyatları ne? plaka ruhsat işleriyle uğraşmak istemiyorum alacağım yer halletsin diyorum....belki ikinci el de olabilir...lütfen yardımlarınızı dört gözle bekliyorum...hepinize saygılar sunuyorum...

öncelikle hoşgeldin ::tutkuy:: sonrasında seni tebrik ederim motor almadan kaskı almışsın :cat: ayrıca olay kaskla bitmiyor dizlik ve eldivenide sıraya koy bende ehliyeti alınca da alırsın motorunu cbf150 başlangıç için çok süper motordur :cat::cat:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
sasav.jpg

teşekkürederim....eldiven dizlik mont v.b de alacagım kafa karıştırmayayım diye yazmadım bunlarıda almadan motorun üstüne çıkmam yaşım 36 canım kıymetli....

teşekkürederim....eldiven dizlik mont v.b de alacagım kafa karıştırmayayım diye yazmadım bunlarıda almadan motorun üstüne çıkmam yaşım 36 canım kıymetli....

kesinlikle :cat: :cat: ben kaza yaptım 2 dizimde açık yaralar var şuanda ve elimde yara var eldiven ve dizlik olsaydı sıfır çizikle atlatıcaktım

kesinlikle :cat: :cat: ben kaza yaptım 2 dizimde açık yaralar var şuanda ve elimde yara var eldiven ve dizlik olsaydı sıfır çizikle atlatıcaktım
geçmiş olsun kardeşim...canına bir şey yokya ...hala aramızdasın esas sevindirici olan bu... ki yaradana şükürler olsun....

geçmiş olsun kardeşim...canına bir şey yokya ...hala aramızdasın esas sevindirici olan bu... ki yaradana şükürler olsun....

çok şükür iyileştiğini hissediyorum iştee işe gidicem yarın kurye olarak çalışıyorum avcılar burger king de bakalım rabbime çok şükürler olsun

Sıfır alacaksan tek bir bayii var , İstanbul yolunda Honda Efe Plaza, ben oradan 2 tane cbf 150 aldım. son aldığım 14 mayıs 2009 tarihindeydi 3680 lira nakite motoru aldım. plaka işlerinide efe 210 liraya yapıyor. kendin yaparsan 110-120 liraya hallediyorsun. ben kendim yaptım. 3800 liraya plaka dahil almış oldum.

Motosikleti
Moto Guzzi V85TT Travel
Motor alma kararını kutlarım... Motordan önce koruma almak da yapılabilecek en akıllıca şey. Ben de motorumu almadan kendime ve eşime tam takım koruma almıştım ve bu yüzden cbf 250 yerine cbf 150 almıştım... :) (tabi ki pişman değilim...)

honda motor sıfır alacaksan ankarada efeden başka yerde yok diye biliyorum.

2. el alma düşüncen varsa benim motorum satılık, görüşebiliriz.

bu da ilanım:

http://www.sahibinden.com/12_000_km_de_cbf_150_muhendisten_-48WQQaXQQ10814592WQQpXQQdisplayitem

Motor alma kararını kutlarım... Motordan önce koruma almak da yapılabilecek en akıllıca şey. Ben de motorumu almadan kendime ve eşime tam takım koruma almıştım ve bu yüzden cbf 250 yerine cbf 150 almıştım... :) (tabi ki pişman değilim...)

honda motor sıfır alacaksan ankarada efeden başka yerde yok diye biliyorum.

2. el alma düşüncen varsa benim motorum satılık, görüşebiliriz.

bu da ilanım:

http://www.sahibinden.com/12_000_km_de_cbf_150_muhendisten_-48WQQaXQQ10814592WQQpXQQdisplayitem

beyefendi alım satım noter ruhsat masrafları ne olur peki bilgilendirirseniz sevinirim...

Motosikleti
Moto Guzzi V85TT Travel
beyefendi alım satım noter ruhsat masrafları ne olur peki bilgilendirirseniz sevinirim...

noter ve ruhsat masrafı hakkında hiçbir fikrim yok. ben alırken çok yüksekti, sonra yarıdan fazla düştü (noter bile kazıklıyor yahu, bu nasıl memleket). ikisi toplam 100-150 arası tutar heralde.

noter ve ruhsat masrafı hakkında hiçbir fikrim yok. ben alırken çok yüksekti, sonra yarıdan fazla düştü (noter bile kazıklıyor yahu, bu nasıl memleket). ikisi toplam 100-150 arası tutar heralde.

beyefendi ben 2-3 gün içinde size dönerim telefon numaralarınızı aldım ...önce bankadan kredi işini bir halledeyim elimde peşin para olsun...pazarlığımızı yapar işi neticeye kavuştururuz saygılarımla....

Motosikleti
Moto Guzzi V85TT Travel
Maddi alış-veriş olmasa bile bilgi alış-verişi olur, beklerim...

cbf 150 sıfır fiyatı plaka ruhsat dahil 4200 tl yi bulur.
2.el temiz bişey dersen masraflar dahil 3000 tl civarı.
başlangıç için tavsiyede bulunurum.

hatırlarsan bogaz gezisi oldugunda ben apaache satan bi magazaya ugramıştım.
plaka ruhsat dahil 3500 demişti.
taksit imkanı mevcut.
tek kırmızı rengi kalmıştı.
sen al bi cbf te ikiz yaparız :)

4200 nerde 3500 nerde ikiside sıfır ve ayrıca

apaache = hızlı+ ayakmarşıvar+cbf ten sağlam bir kaportası var + siyah jantlı yani masraf çıkartmayacak bana tekrardan boya için+ devir göstergesi var ++++
tabi titreşim cbf ten fazla

cbf= süper süspansiyon +max km/h 130 + zamanla yağ yakıyor+ xenon da problem çıkartıyor + kaporta dayanıksız ve parçası çok pahalı titresim yok denecek kadar az

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar